• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Kasvirág vetőma

Fedezze fel az Echinacea, más néven Kasvirág vetőmag, szépségét és sokoldalúságát üzletünkben. Tökéletesek vidéki kertekhez, ezek az évelő növények két fő változatban kaphatók, amelyekről érdemes megemlékezni: fehér és lila. Legyen biztos abban, hogy csak magas minőségű vetőmagokat kínálunk, amelyek kizárólag neves magtermelőktől származnak.

Ha az elegáns fehér virágokat részesíti előnyben, válassza a fehér Kasvirág változatot, amely akár 1 méter magasra is megnőhet. Ez a választás tökéletes arra, hogy bájt vigyen virágágyásaiba, és kiválóan alkalmas vágott virágokhoz is. A lila Kasvirág másrészről nemcsak díszítő értékkel bír, hanem gyógyító tulajdonságokkal is. Nagyszerűen illik az őszirózsákhoz, más fehér Kasvirágokhoz és díszfüvekhez, harmonikus kertkörnyezetet teremtve.

Nem tud dönteni egyetlen változat mellett? Javasoljuk vegyes Kasvirág vetőmag választékunkat, amelyek fehér, rózsaszín és sárga virágokat tartalmaznak. Ezek a változatos fajták az egész nyár végétől az ősz kezdetéig díszítik virágágyásait. Válassza az Echinacea vetőmagjait választékunkból, és alakítsa át kertjét egy színes és élettel teli menedékévé.