• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Solhattfrön

Upptäck skönheten och mångsidigheten av Echinacea, även känd som Solhattfrön, i vår butik. Perfekt för rustika trädgårdar, dessa fleråriga växter finns i två huvudvarianter som är värda att notera: vit och lila. Var förvissad om att vi endast erbjuder högkvalitativa frön som uteslutande kommer från välrenommerade fröproducenter.

Om du föredrar eleganta vita blommor, välj den vita Solhatt-varianten som kan växa upp till 1 meter hög. Detta val är perfekt för att addera charm till dina blomsterrabatter och är även utmärkt för snittblommor. Den lila Solhatten, å andra sidan, erbjuder inte bara ornamentalt värde utan också helande egenskaper. Den matchar utmärkt med aster, andra vita Solhattar och prydnadsgräs, och skapar en harmonisk trädgårdsmiljö.

Kan du inte bestämma dig för en enda variant? Vi rekommenderar vår blandade Solhattfrön-urval, med blommor i vit, rosa och gul. Dessa mångsidiga sorter kommer att pryda dina blomsterrabatter från sommarens slut till början av hösten. Välj Echinacea frön från vår samling och förvandla din trädgård till en fristad av färg och vitalitet.