• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

subcategorii

Semințe de Echinacea

Descoperiți frumusețea și versatilitatea Echinaceei, cunoscute și sub numele de Semințe de Echinacea, în magazinul nostru. Aceste plante perene sunt perfecte pentru grădini rustice și sunt disponibile în două soiuri principale care merită menționate: alb și violet. Fiți siguri, oferim numai semințe de înaltă calitate, provenite exclusiv de la producători de semințe renumiți.

Dacă preferați flori albe elegante, optați pentru varietatea de Echinacea albă, care poate crește până la 1 metru înălțime. Această alegere este perfectă pentru a adăuga un farmec aparte paturilor de flori și este, de asemenea, excelentă pentru aranjamentele de flori tăiate. Echinacea violetă, pe de altă parte, oferă nu numai o valoare ornamentală, dar și proprietăți vindecătoare. Se potrivește splendid cu asterii, alte Echinacee albe și ierburi ornamentale, creând un cadru armonios în grădină.

Nu vă puteți decide asupra unui singur soi? Vă recomandăm selecția noastră mixtă de Semințe de Echinacea, care prezintă flori în alb, roz și galben. Aceste varietăți diverse vor împodobi paturile de flori de la sfârșitul verii până la începutul toamnei. Alegeți Semințe de Echinacea din colecția noastră și transformați grădina dvs. într-un sanctuar de culoare și vitalitate.