• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez
    minimum
    értékben kell rendelnie

Befőttesgumik

Gumiszalagokra nem csak a konyhában, hanem szinte minden helyiségben szükség van. Rugalmas, rugalmas, de mégis nagyon tartós. Ezeket a zacskók és dobozok tartalmának megóvására szolgálják. Segítik a rend fenntartását az otthoni és kerti szerszámok és kiegészítők között. Javasoljuk, hogy nagyobb készlet legyen otthon, mivel többcélú és olcsó!

Boltunkban különböző vastagságú és méretű gumiszalagcsomagok találhatók. Kivételesen versenyképes áron vásárolhat nagyobb 1 kg-os csomagokban. Nézze meg ajánlatunkat! Ha Ön hobbi virágüzlet, modellgyártó vagy más érdeklődés iránti igény, pontosságot igényel, akkor kis gumiszalagokra lesz szüksége. Vásároljon 20 x 1,5 x 1,2 mm vagy 40 x 1,5 x 1,2 mm gumiszalagot. Szüksége van erős, tartós szalagokra konyhában vagy műhelyben. Fektessen be a minőségbe és vásároljon megfizethető áron.

Javasoljuk, hogy keresse meg háztartási kiegészítők kínálatát. Garantáljuk az azonnali házhozszállítást és az alacsony szállítási költségeket. Ne pazarolja az idejét - vásároljon nagyobb áruházban, és még több takarítson meg az ingyenes szállítási lehetőségnek köszönhetően. Szeretettel kérjük, vásároljon velünk!