• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Gummiband

Gummiband är oumbärliga inte bara i köket, utan i nästan varje rum i huset. De är töjbara, elastiska och ändå otroligt hållbara, perfekta för att säkra innehållet i påsar och lådor för att förhindra spill. De hjälper också till att hålla ordning på verktyg och tillbehör för hem och trädgård. Vi rekommenderar att ha ett generöst lager hemma, eftersom de är mångsidiga och prisvärda!

Vår butik erbjuder paket med gummiband i olika tjocklekar och storlekar. Du kan köpa dem i stora 1-kgs buntar till exceptionellt konkurrenskraftiga priser. Ta en titt på vårt urval! Om du är en hobbyflorist, modellbyggare eller sysslar med någon annan precisionkrävande hobby, kommer du att finna de mindre gummibanden oumbärliga. Välj storlekar som 20 x 1,5 x 1,2 mm eller 40 x 1,5 x 1,2 mm. Behöver du robusta, hållbara band för köket eller verkstaden? Investera i kvalitet med våra överkomliga alternativ.

Vi inbjuder dig att utforska vårt sortiment av hemtillbehör. Vi garanterar snabb hemleverans och låga fraktkostnader. Slösa inte bort tid – gör ett större köp i vår butik och spara ännu mer med vårt fria leveransalternativ för stora beställningar. Vi välkomnar dig varmt att handla hos oss!