• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Гумени ленти

Ластичните ленти са незаменими не само в кухнята, но и почти във всяка стая на дома. Еластични, гъвкави и все пак изключително здрави, те са перфектни за обезопасяване на съдържанието на торби и кутии, за да се избегнат разливания. Те също така помагат за поддържане на ред сред домашни и градински инструменти и аксесоари. Препоръчваме да имате щедро количество вкъщи, тъй като са универсални и достъпни!

В нашия магазин са налични пакети ластични ленти с различни дебелини и размери. Можете да ги закупите в големи пакети от 1 кг на изключително конкурентни цени. Разгледайте нашия асортимент! Ако сте любител флорист, моделист или се занимавате с някакъв друг хоби, който изисква прецизност, ще откриете, че по-малките ластични ленти са незаменими. Изберете размери като 20 x 1,5 x 1,2 mm или 40 x 1,5 x 1,2 mm. Нуждаете ли се от здрави, издръжливи ленти за кухнята или работилницата? Инвестирайте в качество с нашите достъпни опции.

Каним ви да разгледате нашия асортимент от домашни аксесоари. Гарантираме бърза доставка до дома и ниски разходи за доставка. Не губете време – направете обемна покупка в нашия магазин и спестете още повече с нашата опция за безплатна доставка за големи поръчки. Сърдечно ви каним да пазарувате с нас!