• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Kuminauhat

Kuminauhat ovat välttämättömiä ei vain keittiössä, vaan lähes jokaisessa kodin huoneessa. Ne ovat joustavia, elastisia ja silti uskomattoman kestäviä, täydellisiä pussien ja laatikoiden sisällön turvaamiseen vuotojen estämiseksi. Ne myös auttavat pitämään kodin ja puutarhan työkalut ja tarvikkeet järjestyksessä. Suosittelemme pitämään runsaan varaston kotona, sillä ne ovat monikäyttöisiä ja edullisia!

Myymälässämme on tarjolla kuminauhoja eri paksuuksilla ja kokoisina. Voit ostaa ne suurina 1 kg:n nipuina erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Tutustu valikoimaamme! Jos olet harrastekukkakauppias, mallinrakentaja tai muu tarkkuutta vaativa harrastaja, tulet huomaamaan pienempien kuminauhojen välttämättömyyden. Valitse kokoja, kuten 20 x 1,5 x 1,2 mm tai 40 x 1,5 x 1,2 mm. Tarvitsetko kestäviä, luotettavia nauhoja keittiöön tai työpajaan? Sijoita laatuun meidän edullisten vaihtoehtojemme avulla.

Kutsumme sinut tutustumaan kotitarvikkeidemme laajaan valikoimaan. Takaamme pikaisen kotiinkuljetuksen ja alhaiset toimituskustannukset. Älä hukkaa aikaa – tee suurtilaus kaupassamme ja säästä vielä enemmän suurten tilausten ilmaisen toimitusvaihtoehdon ansiosta. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille kanssamme!