• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Elastiekjes

Elastiekjes zijn onmisbaar niet alleen in de keuken, maar in vrijwel elke kamer van het huis. Ze zijn rekbaar, elastisch en toch ongelooflijk duurzaam, perfect voor het beveiligen van de inhoud van zakken en dozen om morsen te voorkomen. Ze helpen ook om gereedschappen en accessoires voor thuis en tuin netjes georganiseerd te houden. Wij raden aan om een ruime voorraad in huis te hebben, omdat ze veelzijdig en betaalbaar zijn!

Onze winkel biedt pakketten elastiekjes in verschillende diktes en maten. U kunt ze kopen in grote bundels van 1 kg tegen uitzonderlijk concurrerende prijzen. Bekijk onze selectie! Als u een hobbybloemist bent, een modelmaker, of een andere hobby heeft die precisie vereist, zult u de kleinere elastiekjes onmisbaar vinden. Kies uit maten zoals 20 x 1,5 x 1,2 mm of 40 x 1,5 x 1,2 mm. Heeft u sterke, duurzame banden nodig voor de keuken of werkplaats? Investeer in kwaliteit met onze betaalbare opties.

Wij nodigen u uit om ons assortiment huisaccessoires te verkennen. Wij garanderen een snelle levering aan huis en lage verzendkosten. Verspil geen tijd – doe een grote aankoop in onze winkel en bespaar nog meer met onze gratis leveringsoptie voor grote bestellingen. Wij heten u van harte welkom om bij ons te winkelen!