Гумице

Гумене траке су потребне не само у кухињи, већ и у готово свакој соби. Чврсти, еластични, али веома издржљиви, користе се за осигурање садржаја врећица и кутија од прелијевања. Такође помажу у одржавању реда међу алатима и прибором за кућу и врт. Препоручујемо да код куће имате већу залиху, јер су вишенаменске и јефтине!

У нашој продавници су за вас доступна паковања гумених трака различитих дебљина и величина. Можете их купити у већим свежањима од 1 кг по изузетно конкурентним ценама. Погледајте нашу понуду! Ако сте љубитељ цвјећара, модел или имате други хоби који захтијева прецизност, требат ће вам мале гумене траке. Купите 20 к 1,5 к 1,2 мм или 40 к 1,5 к 1,2 мм гумене траке. Да ли су вам потребни снажни и издржљиви каишеви за кухињу или радионицу. Уложите у квалитет и купујте по повољним ценама.

Охрабрујемо вас да прегледате нашу понуду кућних додатака. Гарантујемо тренутну испоруку кући и ниске трошкове слања. Не губите вријеме - направите већу куповину у нашој трговини и уштедите још више захваљујући бесплатној опцији доставе. Љубазно вас позивамо да купујете код нас!