• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Benzi de cauciuc

Benzile de cauciuc sunt necesare nu numai în bucătărie, ci în practic în fiecare cameră. Stretchy, elastic, dar foarte rezistent, ele sunt utilizate pentru a asigura conținutul pungilor și cutii de la vărsare. De asemenea, ajută la menținerea ordinii printre instrumente și accesorii pentru casă și grădină. Vă recomandăm să aveți acasă un stoc mai mare, deoarece acestea sunt polivalente și ieftine!

În magazinul nostru sunt disponibile pachete de benzi de cauciuc de diferite grosimi și dimensiuni. Le puteți achiziționa în pachete mai mari de 1 kg, la prețuri excepțional de concurențiale. Vezi oferta noastră! Dacă sunteți floristi hobby, producători de modele sau sunteți pasionați de alte hobby-uri care necesită precizie, veți avea nevoie de benzi mici de cauciuc. Cumpărați benzi de cauciuc 20 x 1,5 x 1,2 mm sau 40 x 1,5 x 1,2 mm. Ai nevoie de benzi puternice și durabile pentru bucătărie sau atelier. Investiți în calitate și faceți cumpărături la prețuri accesibile.

Vă recomandăm să parcurgeți oferta noastră de accesorii pentru casă. Garantăm livrare instantanee la domiciliu și costuri reduse de transport. Nu pierdeți timpul - faceți o achiziție mai mare în magazinul nostru și economisiți și mai mult datorită unei opțiuni de livrare gratuită. Vă invităm cu drag să faceți cumpărături cu noi!