• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Benzi de cauciuc

Benzi elastice sunt indispensabile nu doar în bucătărie, dar în aproape fiecare cameră din casă. Sunt extensibile, elastice și totuși incredibil de rezistente, perfecte pentru a asigura conținutul pungilor și cutiilor pentru a preveni vărsările. De asemenea, ajută la menținerea ordinii printre uneltele și accesoriile pentru casă și grădină. Vă recomandăm să păstrați o rezervă generoasă acasă, deoarece sunt versatile și accesibile ca preț!

Magazinul nostru oferă pachete de benzi elastice de diferite grosimi și dimensiuni. Le puteți cumpăra în pachete mari de 1 kg la prețuri excepțional de competitive. Aruncați o privire la selecția noastră! Dacă sunteți un florar amator, un modelist sau angajat în orice alt hobby care necesită precizie, veți găsi benzile elastice mai mici indispensabile. Alegeți dimensiuni precum 20 x 1,5 x 1,2 mm sau 40 x 1,5 x 1,2 mm. Aveți nevoie de benzi robuste, durabile pentru bucătărie sau atelier? Investiți în calitate cu opțiunile noastre accesibile.

Vă invităm să explorați gama noastră de accesorii pentru casă. Garantăm livrare promptă la domiciliu și costuri mici de expediere. Nu pierdeți timpul – faceți o achiziție în bloc în magazinul nostru și economisiți și mai mult cu opțiunea noastră de livrare gratuită pentru comenzi mari. Vă primim cu căldură să faceți cumpărături cu noi!