• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gumene trake

Gumene trake potrebne su ne samo u kuhinji, već gotovo u svakoj sobi. Čvrsti, elastični, ali vrlo izdržljivi, koriste se za osiguranje sadržaja vrećica i kutija od prelijevanja. Oni također pomažu u održavanju reda među kućnim i vrtnim alatima i priborom. Preporučujemo da kod kuće imate veću zalihu, jer su one višenamjenske i jeftine!

U našoj su trgovini dostupni paketi od gumenih traka različitih debljina i veličina. Možete ih kupiti u većim paketima od 1 kg po izuzetno konkurentnim cijenama. Pogledajte našu ponudu! Ako ste hobi cvjećar, manekenka ili imate neki drugi hobi koji zahtijeva preciznost, trebat će vam male gumene trake. Kupite 20 x 1,5 x 1,2 mm ili 40 x 1,5 x 1,2 mm gumene trake. Trebate li jake, izdržljive trake za kuhinju ili radionicu. Uložite u kvalitetu i kupujte po povoljnim cijenama.

Preporučujemo vam da pogledate našu ponudu kućnih dodataka. Jamčimo trenutnu dostavu na dom i niske troškove dostave. Ne gubite vrijeme - napravite veću kupovinu u našoj trgovini i uštedite još više zahvaljujući besplatnoj opciji dostave. Ljubazno vas pozivamo da kupujete kod nas!