• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Gumene trake

Gumice su neophodne ne samo u kuhinji, već gotovo u svakoj prostoriji kuće. Rastezljive, elastične i nevjerojatno izdržljive, savršene su za osiguravanje sadržaja vreća i kutija kako bi se spriječilo prolijevanje. Također pomažu u održavanju reda među alatima i priborom za kuću i vrt. Preporučujemo da kod kuće imate obilnu zalihu jer su višenamjenske i povoljne!

U našoj trgovini nudimo pakiranja gumica različitih debljina i veličina. Možete ih kupiti u velikim pakiranjima od 1 kg po iznimno konkurentnim cijenama. Pogledajte našu ponudu! Ako ste hobistički cvjećar, modelar ili se bavite nekim drugim hobiem koji zahtijeva preciznost, naći ćete da su manje gumice neophodne. Izaberite veličine poput 20 x 1,5 x 1,2 mm ili 40 x 1,5 x 1,2 mm. Trebate li robustne, izdržljive gumice za kuhinju ili radionicu? Uložite u kvalitetu s našim pristupačnim opcijama.

Pozivamo vas da istražite naš asortiman dodataka za dom. Garantiramo brzu dostavu na kućnu adresu i niske troškove dostave. Ne gubite vrijeme – napravite veliku kupovinu u našoj trgovini i uštedite još više zahvaljujući našoj opciji besplatne dostave za velike narudžbe. Srdačno vas pozivamo na kupovinu kod nas!