Gelang getah

Band getah diperlukan bukan sahaja di dapur, tetapi di hampir setiap bilik. Stretchy, anjal, namun sangat tahan lama, ia digunakan untuk menjamin kandungan beg dan kotak daripada tumpahan. Mereka juga membantu mengekalkan ketenteraman di antara alat dan aksesoris rumah dan taman. Kami mengesyorkan untuk memiliki stok yang lebih besar di rumah, kerana ia adalah pelbagai guna dan murah!

Terdapat pakej jalur getah dengan ketebalan yang berbeza dan saiz yang tersedia untuk anda di kedai kami. Anda boleh membelinya dalam satu bundle besar dengan harga yang sangat kompetitif. Semak tawaran kami! Jika anda seorang hobi kedai bunga, pembuat model atau berminat dengan hobi lain yang memerlukan ketepatan, anda memerlukan band getah kecil. Beli 20 x 1.5 x 1.2 mm atau 40 x 1.5 x 1.2 mm getah. Adakah anda memerlukan band yang kuat dan tahan lama untuk dapur atau bengkel. Melabur dalam kualiti dan kedai dengan harga yang berpatutan.

Kami menggalakkan anda untuk melayari tawaran aksesoris rumah kami. Kami menjamin penghantaran rumah segera dan kos penghantaran yang rendah. Jangan buang masa - buat pembelian yang lebih besar di kedai kami dan simpan lebih banyak terima kasih kepada pilihan penghantaran percuma. Kami dengan senang hati menjemput anda untuk berbelanja dengan kami!