• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Sproeimachines

Ontdek de uitzonderlijke kwaliteit van de hieronder vermelde Spuittoestellen, met producten van gerenommeerde, hooggeprezen merken. Ontworpen met uw veiligheid en comfort in gedachten, omvat onze selectie het uitstekende Poolse merk Kwazar. Of u nu pot- en balkonbloemen verzorgt met onze compacte handsproeiers of grotere gebieden beheert met professionele tuindrukspuiten in verschillende capaciteiten, wij hebben wat u nodig heeft. Verken ons assortiment en vind de perfecte spuit om aan uw verwachtingen te voldoen - tevredenheid gegarandeerd!

Vraagt u zich af welke spuit het beste bij uw behoeften past? Voor het water geven en bemesten van potplanten, overweeg de “Groszek” 0,6 l of de “Bratek” 1,0 l handsproeiers, beide aangeboden tegen concurrerende prijzen. De “Mercury Super 360” handsproeier, verkrijgbaar in 0,5 l en grotere maten, levert een consistente, gelijkmatige stroom in elke positie, zelfs na het loslaten van de handgreep. Voor veeleisender taken zijn de duurzame, lichtgewicht en betaalbare NIX HD ACID en NIX HD SOLVENT handsproeiers respectievelijk bestand tegen zuren en de meeste chemicaliën. Voor de bestrijding van ziekten, plagen, insecten en onkruid, kies uit onze efficiënte, robuuste en lichtgewicht druksproeiers. De 2,0 l “Gaja” en de 3,0 l “Orion Super” zijn ideaal voor kleinere tuinen, met grotere 9 l en 12 l versies ook beschikbaar. Voor grotere groentetuinen en boomgaarden maken de 15 l “Neptunus” of 18 l “Słonecznik (Zonnebloem)” druksproeiers toepassing eenvoudig en veilig. Blader door onze productbeschrijvingen voor meer details, en vergeet niet om ons betaalbare assortiment van sproei-accessoires te bekijken, inclusief pompen, telescopische lansen, handgrepen, slangen en sproeikoppen.

Blader vandaag nog door onze categorie Spuittoestellen, waar uw ideale spuit op u wacht. Bestel nu voor snelle thuisbezorging en verbeter uw tuinsucces!

5.90
6.40
6.50
6.50
8.33
8.33
8.91
8.91
8.95
10.98
10.98
12.87
14.00