• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Pulverizatoare

Descoperiți calitatea excepțională a Pulverizatoarelor listate mai jos, cu produse de la mărci renumite și foarte apreciate. Proiectate având în vedere siguranța și confortul dumneavoastră, selecția noastră include marca poloneză excepțională Kwazar. Fie că îngrijiți plante în ghiveci și flori de balcon cu pulverizatoarele noastre de mână compacte sau gestionați suprafețe mai mari cu pulverizatoare profesionale de grădină cu diferite capacități, avem ceea ce aveți nevoie. Explorați gama noastră și găsiți pulverizatorul perfect pentru a satisface așteptările dumneavoastră - satisfacție garantată!

Vă întrebați care pulverizator se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră? Pentru udarea și fertilizarea plantelor de ghiveci, luați în considerare pulverizatoarele de mână “Groszek” 0,6 l sau “Bratek” 1,0 l, ambele oferite la prețuri competitive. Pulverizatorul de mână “Mercury Super 360”, disponibil în 0,5 l și dimensiuni mai mari, oferă un jet constant și uniform în orice poziție, chiar și după eliberarea mânerului. Pentru sarcini mai exigente, pulverizatoarele de mână durabile, ușoare și accesibile NIX HD ACID și NIX HD SOLVENT sunt rezistente la acizi și majoritatea substanțelor chimice. Pentru controlul bolilor, dăunătorilor, insectelor și buruienilor, alegeți din pulverizatoarele noastre de presiune eficiente, robuste și ușoare. Pulverizatoarele de 2,0 l “Gaja” și 3,0 l “Orion Super” sunt ideale pentru grădini mai mici, cu versiuni mai mari de 9 l și 12 l disponibile de asemenea. Pentru grădini mai mari de legume și livezi, pulverizatoarele de presiune 15 l “Neptun” sau 18 l “Słonecznik (Floarea Soarelui)” fac aplicarea ușoară și sigură. Răsfoiți descrierile noastre de produse pentru mai multe detalii și nu uitați să verificați gama noastră accesibilă de accesorii pentru pulverizatoare, inclusiv pompe, lance telescopice, mânere, furtunuri și duze.

Răsfoiți astăzi categoria noastră Pulverizatoare, unde vă așteaptă pulverizatorul ideal. Comandați acum pentru livrare rapidă la domiciliu și îmbunătățiți succesul în grădinărit!