• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Пръскачки

Открийте изключителното качество на Разпръсквачите, изброени по-долу, с продукти от известни и високо оценени марки. Създадени с мисъл за вашата безопасност и удобство, нашият асортимент включва изключителната полска марка Kwazar. Било то, че се грижите за растения в саксии и балконски цветя с нашите компактни ръчни разпръсквачи или управлявате по-големи площи с професионални градински разпръсквачи под налягане с различни капацитети, ние имаме това, от което се нуждаете. Разгледайте нашия асортимент и намерете перфектния разпръсквач, който да отговори на вашите очаквания - гарантирано удовлетворение!

Чудите се кой разпръсквач най-добре отговаря на вашите нужди? За поливане и торене на растения в саксии, помислете за ръчните разпръсквачи “Groszek” 0,6 л или “Bratek” 1,0 л, предлагани на конкурентни цени. Ръчният разпръсквач “Mercury Super 360”, наличен в 0,5 л и по-големи размери, осигурява постоянен, равномерен поток във всяка позиция, дори след освобождаване на дръжката. За по-изискващи задачи, издръжливите, леки и достъпни ръчни разпръсквачи NIX HD ACID и NIX HD SOLVENT са устойчиви на киселини и повечето химикали. За контрол на болести, вредители, насекоми и плевели изберете от нашите ефективни, здрави и леки разпръсквачи под налягане. 2,0 л “Gaja” и 3,0 л “Orion Super” са идеални за по-малки градини, с по-големи версии от 9 л и 12 л също налични. За по-големи зеленчукови градини и овощни градини, разпръсквачите под налягане 15 л “Neptune” или 18 л “Słonecznik (Слънчоглед)” правят приложението лесно и безопасно. Прегледайте нашите описания на продуктите за повече информация и не забравяйте да разгледате нашия достъпен асортимент от аксесоари за разпръсквачи, включително помпи, телескопични ланси, дръжки, маркучи и дюзи.

Посетете нашата категория Разпръсквачи днес, където ви очаква идеалният ви разпръсквач. Поръчайте сега за бърза доставка до дома и подобрете успеха си в градинарството!

11.80 лв
12.80 лв
13.00 лв
13.00 лв
16.65 лв