• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Permetezők és tartozékok

Fedezze fel az alább felsorolt Permetezők kivételes minőségét, amelyek elismert, nagyra értékelt márkák termékeit tartalmazzák. Biztonságára és kényelmére tervezve, választékunk magában foglalja a kiváló lengyel Kwazar márkát. Legyen szó kaspóban és erkélyen nevelt virágok ápolásáról kompakt kézi permetezőinkkel, vagy nagyobb területek kezeléséről professzionális kerti nyomásos permetezőkkel különböző kapacitásokban, nálunk megtalálja a megfelelőt. Fedezze fel kínálatunkat, és találja meg az Ön igényeinek megfelelő permetezőt – elégedettség garantált!

Kíváncsi, melyik permetező illik legjobban az Ön igényeihez? Cserépben lévő növények öntözéséhez és trágyázásához válassza a “Groszek” 0,6 l-es vagy a “Bratek” 1,0 l-es kézi permetezőket, mindkettőt versenyképes áron kínáljuk. A “Mercury Super 360” kézi permetező, mely 0,5 l-es és nagyobb méretekben kapható, folyamatos, egyenletes sugárt biztosít bármilyen helyzetben, még a markolat elengedése után is. Az igényesebb feladatokhoz az ellenálló, könnyű és megfizethető NIX HD ACID és NIX HD SOLVENT kézi permetezők sav- és a legtöbb vegyszerállóak. Betegségek, kártevők, rovarok és gyomok elleni védekezésre válassza hatékony, strapabíró és könnyű nyomásos permetezőinket. A 2,0 literes “Gaja” és a 3,0 literes “Orion Super” ideális kisebb kertekhez, nagyobb 9 literes és 12 literes változatok is elérhetők. Nagyobb zöldségeskertekhez és gyümölcsöskertekhez a 15 literes “Neptun” vagy a 18 literes “Słonecznik (Napraforgó)” nyomásos permetezők teszik az alkalmazást egyszerűvé és biztonságossá. Böngésszen termékleírásaink között további részletekért, és ne feledkezzen meg megfizethető árú permetező kiegészítőinkről sem, beleértve a szivattyúkat, teleszkópos lándzsákat, fogantyúkat, tömlőket és fúvókákat.

Látogasson el Permetezők kategóriánkba ma, ahol ideális permetezője várja Önt. Rendeljen most gyors házhoz szállítással, és javítsa kertészkedési sikerét!