Penyembur

Penyembur yang boleh anda senaraikan di bawah adalah produk berkualiti tinggi yang ditandatangani oleh jenama terkenal dan terkenal, yang direka dengan keselamatan dan keselesaan kerja anda di akhir minggu. Kami menawarkan pelbagai pilihan penyembur yang sangat baik dari jenama Kwazar Poland. Di antara mereka, anda akan menemui kedua penyembur tangan kecil yang dikhaskan untuk pemilik bunga periuk dan balkoni, dan penyembur tekanan taman profesional dengan pelbagai kapasiti tangki. Ketahui lebih lanjut mengenai pelbagai jenis kami dan beli penyembur yang anda akan 100% berpuas hati!

Adakah anda tahu, tujuan apa yang harus digunakan oleh peranti baru anda? Sekiranya anda mencari alat yang membolehkan anda menyiram dan menyuburkan tanaman periuk, pilih penyembur tangan "Groszek" 0,6 l atau penyembur tangan 1,0 l "Bratek", tersedia di sini dengan harga yang sangat kompetitif. Kami juga mengesyorkan penyemprot tangan kecil 0,5 l "Mercury Super 360" yang menggunakan cairan dengan aliran stabil, merata tanpa mengira kedudukannya dan setelah melepaskan pegangan. Ia juga tersedia dalam saiz yang lebih besar. Kami juga mengesyorkan untuk mempertimbangkan membeli alat penyembur tekanan Tangan 2.0 l "Venus Super 360". Sekiranya anda mencari produk untuk melakukan tugas khas, penyembur tangan NIX HD ACID yang sangat tahan lama, namun ringan dan berpatutan serta penyembur tangan NIX HD SOLVENT yang tahan terhadap sebilangan besar agen kimia, adalah dua contoh produk yang mungkin sesuai keperluan anda. Sekiranya anda berhasrat untuk melengkapkan diri dengan alat yang menggunakan agen perlindungan penyakit, perosak, serangga dan rumpai, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada salah satu penyembur tekanan tinggi, pepejal dan ringan yang sangat cekap. Kami mengesyorkan penyembur tekanan kebun 2.0 l "Gaja" atau penyembur tekanan "Orion super" 3.0 l untuk kebun yang lebih kecil. (Harap maklum bahawa terdapat versi 9 l dan 12 l yang terakhir tersedia di sini juga). Alat yang berguna ini menjadikan penggunaan agen pelindung tanaman adalah tugas yang mudah dan selamat. Pilih penyembur tekanan 15 l "Neptunus" atau 18 l "Słonecznik (Bunga Matahari)" untuk menyembur dan membersihkan habuk kebun sayur-sayuran dan kebun yang lebih besar. Luangkan masa dan baca keterangan produk kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai produk tersebut. Dan ingat bahawa kami juga menawarkan alat ganti dan aksesori penyembur dengan harga yang berpatutan. Pam, tombak teleskopik, pemegang tombak, selang dan muncung untuk pelbagai penyembur semuanya terdapat di kedai kebun kami.

Kami menjemput anda untuk melihat-lihat tawaran kami, di mana penyembur impian anda menanti anda. Pesanlah alat dengan penghantaran cepat ke rumah dan jaga tanaman anda dengan berkesan. Kejayaan dijamin!