Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Прскалице

Прскалице које можете навести у даљем тексту су производи високог квалитета који су потписали реномирани, високо цењени брендови, дизајнирани за вашу сигурност и радни комфор. Нудимо широк избор одличних прскалица пољске марке Квазар. Међу њима ћете наћи и мале ручне прскалице намењене власницима цвећара и балконских цветова, као и професионалне баштенске прскалице са различитим капацитетом резервоара. Сазнајте више о нашем асортиману и купите прскалицу којом ћете бити 100% задовољни!

Знате ли чему треба да служи ваш нови уређај? Ако тражите алат који ће вам омогућити залијевање и гнојидбу биљака у лонцу, одаберите ручну прскалицу "Гросзек" 0,6 л или ручну прскалицу "Братек" 1,0 л, доступну овде по изузетно конкурентним ценама. Такође препоручујемо ручну малу прскалицу од 0,5 л „Мерцури Супер 360“ која наноси течност стабилним, равномерним током без обзира на положај у коме се налази и након отпуштања ручке. Доступан је и у већим димензијама. Такође препоручујемо да размислите о куповини 2.0 л ручне прскалице „Венус Супер 360“. Ако тражите производ за обављање посебних задатака, изузетно издржљива, а истовремено лагана и приступачна киселина прскалица отпорна на киселине НИКС ХД АЦИД и ручна распршивач НИКС ХД СОЛВЕНТ отпорна на већину хемијских средстава, два су примјера производа који би могли одговарати Ваше потребе. Ако се намеравате опремити уређајем који примењује средства за заштиту од штеточина, штеточина, инсеката и корова, нема бољег избора од једног од наших супер ефикасних, чврстих и лаганих распршивача. За мање вртове препоручујемо вртну прскалицу од 2,0 л "Гаја" или тлачну прскалицу од 3,0 л "Орион супер". (Имајте на уму да постоје и верзије последње верзије од 9 л и 12 л). Ови згодни алати чине примену средстава за заштиту биља лак и сигуран задатак. Изаберите 15 л „Нептун“ или 18 л „Сłонецзник (сунцокрет)“ тлачну прскалицу за прскање и прашину већих повртњака и воћњака. Одвојите тренутак и прочитајте описе наших производа да бисте сазнали више о њима. И имајте у виду да у понуди имамо и резервне делове и додатке за прскање по повољним ценама. Пумпе, телескопски копчи, копче, црева и млазнице за разне прскалице доступни су у нашој вртној продавници.

Позивамо вас да прегледате нашу понуду, где вас очекује прскалица из снова. Наручите уређај брзу испоруку кући и ефикасно се побрините за своје усјеве. Успех загарантован!