• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

ruiskut

Löydä alla lueteltujen Suihkuttimien poikkeuksellinen laatu, joka sisältää tuotteita tunnetuilta ja korkeasti arvostetuilta merkeiltä. Suunniteltu turvallisuutesi ja mukavuutesi mielessä, valikoimamme sisältää erinomaisen puolalaisen Kwazar-merkin. Olitpa hoitamassa ruukku- ja parvekekukkia kompakteilla käsiruiskuillamme tai hoitamassa suurempia alueita ammattimaisten puutarhapaineistusruiskujen avulla eri kapasiteeteilla, meillä on tarvitsemasi. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen suihkutin vastaamaan odotuksiasi – tyytyväisyys taattu!

Mietitkö, mikä suihkutin sopii parhaiten tarpeisiisi? Ruukkukasvien kasteluun ja lannoittamiseen harkitse “Groszek” 0,6 l tai “Bratek” 1,0 l käsiruiskuja, jotka molemmat tarjotaan kilpailukykyiseen hintaan. “Mercury Super 360” käsiruisku, saatavana 0,5 l koossa ja suuremmissa kooissa, tarjoaa jatkuvan, tasaisen suihkun missä tahansa asennossa, jopa kahvan vapauttamisen jälkeen. Vaativampiin tehtäviin kestävät, kevyet ja edulliset NIX HD ACID ja NIX HD SOLVENT käsiruiskut ovat vastustuskykyisiä happoja ja useimpia kemikaaleja vastaan. Tautien, tuholaisten, hyönteisten ja rikkaruohojen torjuntaan valitse tehokkaista, kestävistä ja kevyistä painesuihkuttimista. 2,0 l “Gaja” ja 3,0 l “Orion Super” ovat ihanteellisia pienemmille puutarhoille, suuremmat 9 l ja 12 l versiot ovat myös saatavilla. Suurempien vihannespuutarhojen ja hedelmätarhojen kasteluun 15 l “Neptunus” tai 18 l “Słonecznik (Auringonkukka)” painesuihkuttimet tekevät sovelluksen helpoksi ja turvalliseksi. Tutustu tuotekuvaustemme lisätietoihin, äläkä unohda tarkistaa edullista suihkutinvarustevalikoimaamme, joka sisältää pumput, teleskooppiset lanat, kahvat, letkut ja suuttimet.

Tutustu Suihkuttimet-kategoriaamme tänään, jossa ihanteellinen suihkuttimesi odottaa. Tilaa nyt nopealla kotiinkuljetuksella ja paranna puutarhanhoitomenestystäsi!