• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

ruiskut

Alla luetellut kasvinsuojeluruiskut ovat korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat tunnettujen ja arvostettujen tuotemerkkien allekirjoittamia ja jotka on suunniteltu turvallisuutesi ja työmukavuutesi jälkeen. Tarjoamme laajan valikoiman erinomaisia ruiskuttimia puolalaiselta Kwazar-brändiltä. Niistä löydät sekä pieniä käsisumuttimia, jotka on omistettu potti- ja parvekkeiden omistajille, että ammattikäyttöön tarkoitettuja puutarhapainesumuttimia, joilla on erilainen säiliötilavuus. Lisätietoja valikoimastamme ja osta sumutin, johon olet 100% tyytyväinen!

Tiedätkö, mihin tarkoitukseen uuden laitteen pitäisi toimia? Jos etsit työkalua, jolla voit kastaa ja lannoittaa ruukkukasveja, valitse ”Groszek” 0,6 l käsisumutin tai ”Bratek” 1,0 l käsisumutin, joka on täällä saatavana poikkeuksellisen kilpailukykyiseen hintaan. Suosittelemme myös käsin suuntautuvaa 0,5 l: n käsisumutinta ”Mercury Super 360”, joka levittää nestettä vakaalla, tasaisella virtauksella riippumatta asennosta, jossa se on ja kahvan vapauttamisen jälkeen. Sitä on saatavana myös suurempina kokoina. Suosittelemme myös harkitsemaan 2,0 l: n käsisuodattimen “Venus Super 360” ostamista. Jos etsit tuotetta erityistehtävien suorittamista varten, erittäin kestävä, mutta kevyt ja edullinen haponkestävä NIX HD ACID -käsinsumutin ja NIX HD SOLVENT -käsinsumutin, joka on useimpien kemiallisten aineiden kestävä, ovat kaksi esimerkkiä tuotteista, jotka saattavat sopia sinun tarpeesi. Jos aiot varustaa itsesi laitteella, jolla levitetään tauteja, tuholaisia, hyönteisiä ja rikkakasvien torjunta-aineita, ei ole muuta vaihtoehtoa kuin yksi supertehokkaista, kiinteistä ja kevyistä paineilmasumuttimistamme. Suosittelemme pienempiin puutarhoihin 2,0 l: n “Gaja” -puutarhaimuria tai 3,0 l: n “Orion super” -painesumutinta. (Huomaa, että täältä löytyy myös 9 ja 12 litran versioita). Nämä kätevät työkalut tekevät kasvinsuojeluaineiden levittämisestä helpon ja turvallisen tehtävän. Valitse 15 litran “Neptune” tai 18 litran “Słonecznik (auringonkukka)” paineilmalaite suurempien vihannespuutarhojen ja hedelmätarhojen suihkuttamiseksi ja pölyttämiseksi. Ota hetki ja lue tuotteidemme kuvaukset saadaksesi lisätietoja niistä. Ja muista, että tarjoamme myös varaosia ja ruiskutarvikkeita edulliseen hintaan. Pumput, teleskooppiset lanssit, lancekahvat, letkut ja suuttimet erilaisille ruiskuille ovat kaikki saatavana puutarhakaupastamme.

Kutsumme sinut selaamaan tarjoustasi, missä unelmaruisku odottaa sinua. Tilaa laite nopeaan kotiinkuljetukseen ja huolehdi kasveistasi tehokkaasti. Menestys taattu!