• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Prskalice

Otkrijte iznimnu kvalitetu Raspršivača navedenih ispod, koji uključuju proizvode renomiranih i visoko cijenjenih marki. Dizajnirani s obzirom na vašu sigurnost i udobnost, naš izbor uključuje iznimnu poljsku marku Kwazar. Bilo da brinete o biljkama u loncima i balkonskom cvijeću s našim kompaktnim ručnim raspršivačima ili upravljate većim područjima s profesionalnim vrtlarima pod pritiskom različitih kapaciteta, imamo ono što vam je potrebno. Istražite naš asortiman i pronađite savršeni raspršivač koji će ispuniti vaša očekivanja - zadovoljstvo zajamčeno!

Razmišljate koji raspršivač najbolje odgovara vašim potrebama? Za zalijevanje i gnojidbu biljaka u loncima razmislite o ručnim raspršivačima “Groszek” 0,6 l ili “Bratek” 1,0 l, oba nude se po konkurentnim cijenama. Ručni raspršivač “Mercury Super 360”, dostupan u veličini od 0,5 l i većim, osigurava konstantan, ravnomjeran tok u bilo kojem položaju, čak i nakon otpuštanja ručke. Za zahtjevnije zadatke, izdržljivi, lagani i pristupačni ručni raspršivači NIX HD ACID i NIX HD SOLVENT otporni su na kiseline i većinu kemijskih sredstava. Za kontrolu bolesti, štetnika, insekata i korova odaberite iz naših učinkovitih, robustnih i laganih raspršivača pod pritiskom. 2,0 l “Gaja” i 3,0 l “Orion Super” idealni su za manje vrtove, s većim verzijama od 9 l i 12 l također dostupnima. Za veće povrtnjake i voćnjake, raspršivači pod pritiskom od 15 l “Neptun” ili 18 l “Słonecznik (Suncokret)” čine primjenu jednostavnom i sigurnom. Pregledajte naše opise proizvoda za više informacija i ne zaboravite provjeriti naš pristupačan asortiman dodataka za raspršivače, uključujući pumpe, teleskopske lance, ručke, crijeva i mlaznice.

Posjetite našu kategoriju Raspršivača danas, gdje vas čeka vaš idealni raspršivač. Naručite sada za brzu dostavu na kućnu adresu i poboljšajte uspjeh vašeg vrtlarenja!