• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Idätysastian

Jos olet intohimoinen terveellisen elämäntavan ystävä, "Idättäjät" -kategoriame on juuri sinua varten! Omat ituja kasvattaminen kotona ei ole koskaan ollut näin helppoa, nopeaa tai tehokasta. Verkkopuutarhakauppamme tarjoaa Idättäjiä, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja ovat saatavilla eri kokoisina täyttämään juuri sinun tarpeesi. Ostaminen kaupastamme takaa loistavat tulokset ilman, että se rasittaa lompakkoasi!

Suosittelemme erityisesti pyöreää Idättäjäämme, joka on saatavilla yhdellä, kahdella tai kolmella tasolla. Tämä nerokas suunnittelu takaa optimaalisen ilmankierron, ylläpitäen täydellistä kosteustasoa iduillesi ja estäen niitä mätänemästä tai kuivumasta. Kuvittele kasvattavasi jopa kolmea eri idun tyyppiä yhdessä astiassa! Jos olet uusi ituja kasvattamisen parissa, aloita kompaktilla Idättäjällämme, jota voi myöhemmin helposti laajentaa lisäalustoilla, kun innostuksesi kasvaa. Älä ohita tilaisuutta ostaa yhdistetty Idättäjä ja siemenpakkaus. Valikoimamme sisältää monipuolisia siemenvalikoimia, joihin kuuluvat retiisi, kressi, alfalfa ja houkuttelevia maailmanlaajuisia sekoituksia, kuten venäläisiä, ranskalaisia tai itämaisia, Idättäjän kera kaupan päälle. Tartu tilaisuuteen – voit kasvattaa ravitsevia ituja, jotka ovat täynnä vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja, vain päivissä keittiöntasollasi.

Sitoutumisemme on tarjota laadukkaita tuotteita, jotka ovat saavutettavissa kaikille. Kaikki ituja siemenemme ja Idättäjämme tulevat luotettavilta, testatuilta toimittajilta, varmistaen että tuemme sinua onnistuneessa koti-idättämisessä. Lue lisää siitä, mitä meillä on sinulle tarjota!