Sprouters

Ako živite zdrav život, klice su samo za vas! Domaće uzgoj klica nikada prije nije bio tako lak, brz i učinkovit. Naša internetska trgovina nudi prskalice izrađene od vrhunskog materijala u različitim veličinama. Odaberite onu koja najbolje odgovara vašim potrebama. Kupnja u našoj internetskoj trgovini donosi sjajne rezultate po konkurentnoj cijeni!

Posebno preporučujemo okrugli raspršivač s jednom, dvije ili tri ladice. Ti su alati dizajnirani na način koji jamči optimalnu cirkulaciju zraka. Omogućit će klijavim biljkama dovoljnu vlagu i spriječiti njihovo truljenje i isušivanje. Moći ćete uzgajati čak tri vrste klica u jednom spremniku! Ako želite započeti svoju avanturu klijanja, možete započeti s malom kašikom koju možete naknadno proširiti dodatnim ladicama. Također biste trebali razmotriti kupovinu setve i sjemena. U našoj su trgovini dostupni različiti setovi za sjeme klijanja, koji se sastoje od rotkvice, creske, lucerke, kao i ukusne ruske, francuske ili orijentalne mješavine sa besplatnim klice. Ne ustručavajte se - u nekoliko dana u vašoj kuhinji možete uzgajati zdrave klice bogate vitaminima, mineralima i antioksidansima.

Nudimo visokokvalitetne proizvode po povoljnim cijenama. Sva naša sjemena i klice iz klija proizlaze iz pouzdanih, testiranih izvora. Na taj način nastojimo vam pomoći da postignete uspjeh u uzgoju klijavih vrsta. Saznajte više o našoj ponudi!