• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Кълнове

Ако сте запалени по здравословния начин на живот, нашата категория "Кълнове" е перфектна за вас! Отглеждането на собствени кълнове у дома никога не е било по-лесно, по-бързо или по-ефикасно. Нашият онлайн магазин за градина предлага уреди за кълняване, изработени от висококачествени материали и предлагани в различни размери, за да отговорят перфектно на вашите нужди. Изборът да пазарувате от нашия магазин гарантира страхотни резултати без да се налага да харчите цяло състояние!

Особено препоръчваме нашия кръгъл уред за кълняване, предлаган с едно, две или три нива. Този гениален дизайн гарантира оптимална циркулация на въздуха, поддържайки идеалното ниво на влажност за вашите кълнове и предотвратявайки гниенето или изсъхването им. Представете си, че отглеждате до три различни вида кълнове в един съд! Ако тепърва започвате с кълняването, започнете с нашия компактен уред за кълняване, който удобно може да се надгражда с допълнителни тави, докато вашата страст расте. Не пропускайте възможността да закупите комбиниран комплект от уред за кълняване и семена. Нашата селекция включва разнообразни асортименти от семена, съдържащи репички, кресон, люцерна и примамливи световни смеси като руски, френски или ориенталски, заедно с безплатен уред за кълняване. Спечелете възможността – само за няколко дни можете да отгледате хранителни кълнове, богати на витамини, минерали и антиоксиданти, директно на кухненския си плот.

Нашата ангажираност е да предложим продукти с високо качество на цени, достъпни за всеки. Всички наши семена за кълняване и уреди за кълняване са доставени от доверени и проверени доставчици, което гарантира, че ви подкрепяме в пътуването ви към успешното домашно отглеждане на кълнове. Разберете повече за това, което имаме за вас!