Спроутерс

Ако живите здрав живот, клице су само за вас! Узгој клија у кући никада раније није био тако лак, брз и ефикасан. Наша интернетска продавница нуди кружнице направљене од врхунског материјала у различитим димензијама. Изаберите ону која најбоље одговара вашим потребама. Куповина у нашој онлине продавници доноси одличне резултате по конкурентној цени!

Посебно препоручујемо округли клијач са једном, два или три лежишта. Ови алати дизајнирани су на начин који гарантује оптималну циркулацију ваздуха. Обезбеђиваће биљкама које ће клијати довољну влажност и спречити их да пропадну и пресуше. Моћи ћете да узгајате чак три врсте клица у једном контејнеру! Ако желите започети своју авантуру клијања, можете започети с малом кашиком коју можете накнадно проширити додатним лежиштима. Такође бисте требали размотрити куповину сетве и сетве. У нашој продавници су доступни различити сетови за клијање, који се састоје од ротквице, цреске, луцерке, као и укусне руске, француске или оријенталне мешавине са бесплатним простиркама. Не устручавајте се - у неколико дана у вашој кухињи можете узгајати здраве клице које су богате витаминима, минералима и антиоксидансима.

Нудимо производе високог квалитета по повољним ценама. Сва наша семена и клице из клија потичу из поузданих, тестираних извора. На тај начин настојимо да вам помогнемо да постигнете успех у гајењу матичњака. Сазнајте више о нашој понуди!

Мала клијалица - посуда за узгој клица - -40%
398.00 din 663.33 din
Промоција завршава
Велики клијач - посуда за узгој клица - -40%
598.00 din 996.67 din
Промоција завршава
-40%
502.00 din 836.67 din
Промоција завршава
-40%
528.67 din 881.00 din
Промоција завршава