• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Csíráztatók

Ha elkötelezett vagy az egészséges életmód iránt, akkor a "Csíráztatók" kategóriánk tökéletes választás számodra! A saját csírák otthoni nevelése még soha nem volt ilyen egyszerű, gyors vagy hatékony. Online kertészeti boltunk különböző méretben kínál prémium minőségű anyagokból készült Csíráztatókat, hogy tökéletesen megfeleljenek az igényeidnek. Vásárlással üzletünkben kiváló eredményeket érhetsz el, anélkül, hogy egy vagyont költenél rá!

Különösen ajánljuk kör alakú Csíráztatónkat, amely egy, két vagy három szintben áll rendelkezésre. Ez az ötletes tervezés optimális légáramlást biztosít, fenntartva a csírák számára a tökéletes páratartalmat és megelőzve a rothadást vagy kiszáradást. Képzeld el, hogy akár három különböző fajta csírát is nevelhetsz egyetlen edényben! Ha most ismerkedsz a csíráztatással, kezd a kompakt Csíráztatónkkal, amelyet később könnyedén bővíthetsz további tálcákkal, ahogy nő a szenvedélyed. Ne hagyj ki lehetőséget egy Csíráztató és magkészlet együttes megvásárlására sem. Választékunk különböző magassortimenteket tartalmaz, többek között retek, zsázsa, lucerna, valamint olyan vonzó globális keverékeket, mint az orosz, francia vagy keleti, egy ingyenes Csíráztatóval kiegészítve. Ragadd meg az alkalmat – mindössze néhány nap alatt gazdag vitamin-, ásványianyag- és antioxidánstartalmú csírákat nevelhetsz a konyhapultodon.

Elkötelezettségünk, hogy mindenki számára elérhető áron kínáljunk magas minőségű termékeket. Minden csíráztatónk és csíráztatásra szánt magunk megbízható, ellenőrzött forrásból származik, így biztosítva, hogy támogassuk az otthoni csíráztatásban elért sikereidet. Tudj meg többet kínálatunkról!