Sprouters

Sekiranya anda menjalani kehidupan yang sihat, sprouters hanya untuk anda! Rumah yang semakin berkembang tidak pernah begitu mudah, cepat dan berkesan sebelum ini. Kedai online kami menawarkan sprouters yang diperbuat daripada bahan berkualiti premium dalam saiz yang berbeza. Pilih yang paling sesuai dengan keperluan anda. Pembelian di kedai online kami membawa hasil hebat pada harga yang kompetitif!

Kami mengesyorkan sprouter bulat dengan satu, dua atau tiga dulang. Alat ini telah direka dengan cara yang menjamin peredaran udara yang optimum. Ia akan memberi tumbuhan yang berkebun dengan kelembapan yang mencukupi dan menghalangnya daripada membusuk dan mengering. Anda akan dapat mengembangkan tiga jenis pucuk dalam satu bekas! Sekiranya anda ingin memulakan pengembaraan bercambah anda, anda boleh memulakan dengan sprouter kecil yang anda boleh mengembangkan dengan dulang tambahan di peringkat kemudian. Anda juga harus mempertimbangkan membeli sprouter dan biji set. Terdapat pelbagai biji benih yang terdapat di kedai kami, yang terdiri daripada lobak, cress, alfalfa serta campuran Rusia, Perancis atau Oriental yang lazat dengan sprouters percuma. Jangan teragak-agak - anda boleh menumbuhkan tumbuh-tumbuhan yang sihat yang kaya dengan vitamin, mineral dan antioksidan dalam masa beberapa hari di dapur anda.

Kami menawarkan produk berkualiti tinggi dengan harga yang berpatutan. Semua benih dan sprouters kami datang dari sumber yang boleh dipercayai dan diuji. Dengan cara itu, kami berusaha untuk membantu anda mencapai kejayaan dalam pertumbuhan bercambah di rumah. Ketahui lebih lanjut mengenai tawaran kami!