• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Groddbehållare

Om du är passionerad för en hälsosam livsstil är vår kategori "Groddare" perfekt för dig! Att odla dina egna groddar hemma har aldrig varit enklare, snabbare eller mer effektivt. Vår online trädgårdsbutik erbjuder Groddare tillverkade av högkvalitativa material och tillgängliga i olika storlekar för att perfekt möta dina behov. Att välja att köpa från vår butik säkerställer utmärkta resultat utan att ruinera dig!

Vi rekommenderar särskilt vår cirkulära Groddare tillgänglig med ett, två eller tre lager. Denna geniala design säkerställer optimal luftcirkulation, upprätthåller den perfekta fuktighetsnivån för dina groddar och förhindrar att de ruttnar eller torkar ut. Föreställ dig att odla upp till tre olika typer av groddar i en enda behållare! Om du är ny på groddning, börja med vår kompakta Groddare, som bekvämt kan uppgraderas med extra brickor när din passion växer. Förbise inte möjligheten att köpa ett kombinerat Groddare och fröset. Vårt urval inkluderar olika frösortiment som innehåller rädisa, krasse, alfalfa och lockande globala blandningar som ryska, franska eller orientaliska, kompletterade med en gratis Groddare. Ta tillfället i akt – på bara några dagar kan du odla näringsrika groddar laddade med vitaminer, mineraler och antioxidanter direkt på ditt köksbänk.

Vårt åtagande är att erbjuda högkvalitativa produkter till priser som är tillgängliga för alla. Alla våra groddfrön och Groddare kommer från pålitliga, granskade leverantörer, för att säkerställa att vi stödjer dig på din resa mot framgångsrik hemmagroddning. Upptäck mer om vad vi har att erbjuda dig!