• 700.00 leu Pentru a vă califica pentru transportul gratuit
    trebuie să plasați o comandă minimă

sprouters

Dacă trăiești o viață sănătoasă, sprouter-urile sunt doar pentru tine! Creșterea casnică a germenilor nu a fost niciodată atât de ușoară, rapidă și eficientă până acum. Magazinul nostru online oferă sprouters confecționate din materiale de calitate premium, de diferite dimensiuni. Alege-l pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor tale. Achiziționarea în magazinul nostru online aduce rezultate excelente la un preț competitiv!

Recomandăm în special sprouterul rotund cu una, două sau trei tăvi. Aceste instrumente au fost concepute astfel încât să garanteze o circulație optimă a aerului. Acesta va oferi plantelor germinante o umiditate suficientă și le va împiedica atât să se putrezească, cât și să se usuce. Vei putea să crești chiar și trei tipuri de germeni într-un singur recipient! Dacă doriți să începeți aventura să încolțească, puteți începe cu un mic sprouter pe care îl puteți extinde cu tăvi suplimentare într-o etapă ulterioară. De asemenea, ar trebui să luați în considerare achiziționarea de sprouter și semințe. La magazinul nostru sunt disponibile diverse seturi de semințe care constau din ridiche, creț, lucernă, precum și amestecuri delicioase rusești, franceze sau orientale, cu pâlcuri gratuite. Nu ezitați - puteți crește germeni sănătoși, bogați în vitamine, minerale și antioxidanți în câteva zile în bucătăria dvs.

Oferim produse de înaltă calitate la prețuri accesibile. Toate semințele noastre și încolțit provin din surse fiabile, testate. În acest fel ne străduim să vă ajutăm să obțineți succesul în creșterea germenilor de acasă. Aflați mai multe despre oferta noastră!