• 99.00 Voor gratis verzending,
    voeg producten toe aan de winkelwagen tot een totaal van:

Tuinuitrusting

Bent u op zoek naar tuingereedschap zonder een fortuin uit te geven? Ontdek de aantrekkelijke aanbiedingen in onze winkel in de categorie Tuinuitrusting! In deze sectie vindt u alles wat u nodig heeft voor zorgvuldige tuinverzorging. We hebben ons uitgebreide assortiment overzichtelijk georganiseerd in afzonderlijke subcategorieën om uw winkelervaring te vergemakkelijken. Duik erin en begin uw winkelavontuur door deze specifieke groepen te verkennen!

Begint u aan het tuinseizoen? Onze Tuinuitrusting sectie heeft categorieën zoals Productiepotten, Turfpotten en Zaailingbakjes. Ontdek praktische container sets in verschillende maten, perfect voor het kweken van uw zaailingen. Wij bevelen onze milieuvriendelijke turfpellets en handige mini-kassen aan, onmisbaar voor het kweken van warmteminnende, delicate en veeleisende planten. Bent u van plan om zaailingen van verschillende soorten te kweken? Onze plantenlabels voorkomen verwarring. Bovendien kunt u bij ons hoogwaardige plantensubstraten kopen tegen onverslaanbare prijzen, evenals stevige polytunnels en kassen - deze zijn essentieel als u droomt van het zelf kweken van tomaten, komkommers, paprika's, watermeloenen of meloenen! Gaat u groenten in de volle grond zaaien? Zorg er dan voor dat u de Agrotextielen en Geotextielen subsectie bezoekt. Het bedekken van de bedden aan het begin van het vegetatieseizoen zorgt voor een snellere en overvloedigere oogst! Voordat u zaden zaait, zullen ook bodemtesters nuttig zijn om de pH van de bodem te meten en te controleren of deze goed is voorbereid voor het kweken van de door u gekozen planten. Voor bloemenliefhebbers zijn onze bollenkweekaccessoires een must, met stevige manden voor het kweken van bloembollen, die uw vaste planten beschermen tegen woelmuizen. In onze online winkel kunt u ook functionele en esthetische ladders, plantensteunen in alle maten, gieters en bloemenspuiten, evenals comfortabele tuinhandschoenen van duurzame materialen - ook waterdicht - aanschaffen! Na het plannen, zaaien en planten wordt het water geven van de planten een van de belangrijkste taken. U kunt tuinslangen van verschillende lengtes, sproeiers, connectors en uiteinden tegen een lage prijs kopen. Bekijk ook onze irrigatiesets van het betrouwbare merk CELLFAST! We helpen u ook met het handhaven van orde en netheid - bekijk onze aanbiedingen voor goedkope palissaden en hekken, containers en zakken, evenals sanitaire hygiëneproducten.

Garden Seeds Market tuinwinkel biedt het breedste assortiment tuingereedschap in de categorie Tuinuitrusting tegen prijzen die passen bij elk budget. Verzamel alles wat u nodig heeft op één plek en profiteer van gratis thuisbezorging. We nodigen u uit om online te winkelen!

Microgreens - Groeiende container - jonge bladeren met een unieke smaak - -40%
3.93 6.55
Promotie eindigt
0.31
0.50
0.51
0.55
0.61
0.62
0.73
0.78
0.79
0.79
0.80
0.80