• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Аксесоари

Градината ви е вашето убежище, място, където природата среща комфорта. В нашата категория "Аксесоари за Градината" открийте всичко необходимо, за да превърнете всяко кътче от вашата градина в перфектен оазис. Ние предлагаме богат избор от иновативни и функционални аксесоари, които ще ви помогнат да осъществите вашите градинарски проекти с лекота и удоволствие.

Независимо дали сте начинаещ или опитен градинар, в нашата колекция ще откриете всичко необходимо - от качествени саксии и лотки за разсад, до уникални мини-оранжерии и полиетиленови тунели, идеални за отглеждане на вашите любими плодове и зеленчуци. Предлагаме също висококачествени субстрати за растения, които осигуряват оптимална среда за растеж и развитие.

Не пропускайте нашите уникални аксесоари за отглеждане на луковици, които ще защитят вашите цветя от външни влияния, както и разнообразието от стълби и подпори за растения, които ще добавят естетика и структура към вашата градина. Освен това, предлагаме разнообразие от градински ръкавици, изработени от здрави и водоустойчиви материали, за да защитят вашите ръце по време на работа.

Нашите иновативни системи за напояване и градински маркучи ще осигурят ефективно и равномерно поливане на вашите растения, докато асортиментът ни от агротекстил и геотекстил ще помогне за поддържането на почвата в отлично състояние. За поддържане на ред и чистота в градината, разгледайте нашите предложения за огради, контейнери и чували.

Garden Seeds Market предлага всичко, от което се нуждаете за вашата градина, на достъпни цени и с възможност за безплатна доставка до дома. Посетете нас и открийте най-широкия асортимент от градински аксесоари, които ще направят вашата градина не само красива, но и функционална. Вашето зелено пространство заслужава най-доброто, и ние сме тук, за да ви помогнем да го постигнете!

Микрозелени растения - контейнер за отглеждане - млади листа с уникален вкус - -40%
7.86 лв 13.10 лв
Промоцията приключва
0.99 лв
1.23 лв
1.61 лв