• 465.88 leu Pentru livrare gratuită,
    adăugați produse în coș până la suma totală:

Accesorii grădină

Doriți să achiziționați accesorii de grădină fără a cheltui o avere? Explorați ofertele tentante din magazinul nostru în categoria Accesorii Grădină! În această secțiune, veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru îngrijirea atentă a grădinii. Am organizat sortimentul nostru vast în subcategorii distincte pentru a vă facilita experiența de cumpărături. Începeți aventura dvs. de cumpărături explorând aceste grupe specifice!

Pregătiți-vă să începeți sezonul de grădinărit? Secțiunea noastră de Accesorii Grădină oferă categorii precum Ghivece de Producție, Ghivece de Turbă și Tăvi de Răsaduri. Descoperiți seturi de recipiente practice de diferite dimensiuni, perfecte pentru cultivarea răsadurilor. Vă recomandăm și peletele noastre de turbă ecologice și serele miniaturale funcționale, indispensabile pentru cultivarea plantelor iubitoare de căldură, delicate și pretențioase. Plănuiți să produceți răsaduri de mai multe specii? Etichetele noastre pentru plante vă vor ajuta să evitați confuziile. De asemenea, puteți achiziționa substraturi de plantă de înaltă calitate la prețuri competitive, precum și tuneluri de polietilenă și sere robuste – acestea vor fi utile dacă visați să cultivați independent roșii, castraveți, ardei, pepeni sau lubenițe! Vei semăna legume în câmp deschis? Nu uitați să vizitați secțiunea Agrotextile și Geotextile. Acoperirea patelor la începutul sezonului de vegetație asigură o recoltă mai rapidă și mai abundentă! Înainte de a semăna semințele, testerele noastre de sol vor fi, de asemenea, utile pentru a măsura pH-ul solului și pentru a verifica dacă este corespunzător pregătit pentru cultivarea plantelor pe care le-ați ales. Dacă sunteți un entuziast al florilor, asigurați-vă că verificați accesoriile noastre pentru cultivarea bulbilor – printre acestea, veți găsi coșuri robuste pentru cultivarea bulbilor de flori, care vă vor proteja plantele perene împotriva rozătoarelor. În magazinul nostru online, puteți achiziționa, de asemenea, scări funcționale și estetice și suporturi pentru plante de toate dimensiunile, stropitori și pulverizatoare pentru flori, precum și mănuși de grădină confortabile fabricate din materiale durabile – și rezistente la apă! După ce ați terminat etapele de planificare, semănat și plantat, una dintre cele mai importante sarcini din grădină va fi udarea plantelor. Puteți cumpăra furtunuri de grădină de diferite lungimi, aspersoare, conectori și capete la un preț redus. De asemenea, nu ratați seturile noastre de irigații de la marca de încredere CELLFAST! De asemenea, vă vom ajuta să mențineți ordinea și curățenia – verificați oferta noastră de palisade și garduri la prețuri accesibile, containere și saci, precum și produse de igienă sanitară.

Garden Seeds Market oferă cea mai largă gamă de Accesorii Grădină la prețuri pentru toate buzunarele. Obțineți tot ce aveți nevoie într-un singur loc și beneficiați de livrare gratuită la domiciliu. Vă invităm la cumpărături online!

Microgreens - Recipient în creștere - frunze tinere cu un gust unic - -40%
18.49 leu 30.82 leu
Promoția se încheie