• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Trädgårdsutrustning

Letar du efter att köpa trädgårdsredskap utan att spendera en förmögenhet? Utforska de lockande erbjudandena i vår butik under kategorin Trädgårdsutrustning! I den här avdelningen hittar du allt du behöver för noggrann skötsel av din trädgård. Vi har omsorgsfullt organiserat vårt breda sortiment i distinkta underkategorier för att underlätta din shoppingupplevelse. Dyk in och börja ditt shoppingäventyr genom att utforska dessa specifika grupper!

Förbereder du för trädgårdssäsongen? Vår Trädgårdsutrustning-sektion har kategorier som Produktion Krukor, Torvkrukor och Sådd Brickor. Här hittar du praktiska uppsättningar av behållare i olika storlekar, perfekta för att odla dina plantor. Vi rekommenderar våra miljövänliga torvpellets och de användbara mini-växthusen, oumbärliga för odling av värmekrävande, känsliga och krävande växter. Planerar du att producera plantor av flera arter? Våra växtetiketter hjälper dig att undvika förväxling. Dessutom kan du köpa toppkvalitativa växtsubstrat till oslagbara priser, samt robusta plasttunnlar och växthus. Dessa är essentiella om du drömmer om att oberoende odla tomater, gurkor, paprika, vattenmeloner eller meloner! Sår du grönsaker på friland? Då är Agrotextilier och Geotextilier undersektionen för dig. Att täcka bäddarna i början av vegetationssäsongen garanterar en snabbare och rikligare skörd! Innan du sår fröerna kan du använda våra jordtestare för att mäta markens pH-värde och kontrollera om den är korrekt förberedd för odling av de växter du har valt. För blomsterentusiaster är våra tillbehör för lökodling ett måste, med robusta korgar designade för odling av blomsterlökar som skyddar dina perenner mot sorkar. I vår nätbutik hittar du även funktionella och estetiskt tilltalande stegar, plantstöd i alla storlekar, vattenkannor och sprutor för blommor, samt slitstarka, vattentåliga trädgårdshandskar. När du har slutfört planering, sådd och plantering, blir bevattning av växterna högsta prioritet. I vår Trädgårdsutrustning kategori hittar du trädgårdsslangar i olika längder, sprinklers, kopplingar och ändstycken, allt till överkomligt pris. Missa inte heller våra pålitliga bevattningssatser från CELLFAST! Dessutom hjälper vi dig att upprätthålla ordning och renlighet med våra prisvärda palissader, staket, behållare, påsar och sanitetsprodukter.

Garden Seeds Market stolt presenterar ett brett utbud av trädgårdsredskap inom kategorin Trädgårdsutrustning till plånboksvänliga priser. Samla allt du behöver på ett ställe och dra nytta av gratis hemleverans. En trevlig online shoppingupplevelse väntar på dig!

Microgreens - Växande behållare - unga blad med en unik smak - -40%
46.24 kr 77.06 kr
Kampanjen slutar
5.82 kr
5.97 kr
6.47 kr
7.21 kr
7.32 kr
8.53 kr
9.21 kr
9.26 kr
9.26 kr
9.41 kr
9.44 kr