• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Puutarhalaitteet

Haluatko ostaa puutarhatarvikkeita ilman, että se tekee suurta lovea lompakkoosi? Tutustu houkutteleviin tarjouksiimme kaupassamme Puutarhavälineet-kategoriassa! Tässä osiossa löydät kaiken tarvitsemasi huolelliseen puutarhanhoitoon. Olemme järjestäneet laajan valikoimamme selkeisiin alakategorioihin helpottaaksemme ostoskokemustasi. Sukella sisään ja aloita ostosseikkailusi tutustumalla näihin erityisiin ryhmiin!

Aiotko aloittaa puutarhakauden? Puutarhavälineet-osastomme tarjoaa kategorioita kuten Tuotantoruukut, Turveruukut ja Taimialustat. Löydät näistä käytännöllisiä säiliöitä eri kokoisina, jotka ovat ihanteellisia taimien kasvattamiseen. Suosittelemme myös ympäristöystävällisiä turvepellettejämme ja käteviä minikasvihuoneita, jotka ovat korvaamattomia lämpöä rakastavien, herkkien ja vaativien kasvien kasvatuksessa. Aiotko kasvattaa useiden lajien taimia? Kasvilaput estävät sinua sekoittamasta niitä keskenään. Lisäksi voit ostaa meiltä huippulaadukkaita kasvualustoja erittäin kilpailukykyiseen hintaan sekä vahvoja polytunneleita ja kasvihuoneita - ne ovat käteviä, jos haaveilet omien tomaattien, kurkkujen, paprikoiden, vesimelonien tai melonien kasvattamisesta! Aiotko kylvää vihanneksia avomaalle? Muista vierailla Agro- ja Geotekstiilit-osiosta. Peittämällä penkit kasvukauden alussa saat nopeamman ja runsaamman sadon! Ennen kylvämistä, maaperätestereistämme on myös apua, joiden avulla voit mitata maaperän pH-arvon ja varmistaa, että se on oikein valmisteltu valitsemillesi kasveille. Jos olet kukkien ystävä, älä unohda tarkistaa sipulikasvien viljelytarvikkeitamme - löydät niistä muun muassa vahvoja koreja sipulikukkien viljelyyn, jotka suojaavat perennojasi myyriä vastaan. Verkkokaupastamme löydät myös käytännöllisiä ja esteettisiä tikkaita ja kasvitukia kaikissa koossa, kukkien kastelukannuja ja -suihkeita sekä mukavia, kestävästä materiaalista valmistettuja puutarhakäsineitä - myös vedenkestäviä! Kun olet suunnitellut, kylvänyt ja istuttanut, yksi tärkeimmistä tehtävistä on kasvien kastelu. Meiltä voit ostaa eri pituisia puutarhaletkuja, kastelulaitteita, liittimiä ja suuttimia edulliseen hintaan. Tutustu myös luotettavaan CELLFAST-kastelusetit! Autamme sinua myös pitämään järjestystä ja siisteyttä - tutustu tarjouksiimme edullisista reunakivistä ja aidoista, säiliöistä ja pusseista sekä hygieniatuotteista.

Garden Seeds Market -puutarhakauppa tarjoaa laajan valikoiman puutarhatarvikkeita Puutarhavälineet-kategoriassa jokaiseen budjettiin. Hanki kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta ja hyödynnä ilmainen kotiinkuljetus. Kutsu ostoksille verkossa!

Mikroviljat - kasvatusastia - nuoret lehdet, joilla on ainutlaatuinen maku - -40%
3.93 6.55
Kampanja päättyy