• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Торове за саксийни растения

Торовете за растения в саксии са налични в нашия онлайн магазин в различни форми и видове. Ако търсите препоръки и съвети дали да изберете гранулиран минерален тор или течно органично растително хранене, сте на правилното място. Нашият онлайн магазин предлага избор от най-добрите налични торове за растения в саксии, включително добавки и козметика, идеални за растения с декоративни листа и за тези, които обилно цъфтят.

Отглеждате ли орхидеи у дома? Разгледайте концентрираното торене за орхидеи "Zielony Dom" в удобна бутилка, популярния и високо оценен тор за орхидеи Florovit или растителната храна Orchid Power от Compo, предлагана в удобни еднократни апликатори. Геловото торене за Datura (дяволска трубка) на Agrecol ще ви помогне да се грижите за тези красиви цветя, докато концентрираният тор за кактуси от Substral (за 35 литра готова за употреба разтвор) ще ви позволи правилно да отглеждате сукулентите си.

Ако сте украсили вашия хол с величествени washingtonia, neanthe bella palm или финикови палми, определено трябва да инвестирате в тора Florovit Palm, Yucca и Dracaena. Препоръчваме също универсалните и изключително ефективни "Zielony Dom" торни пръчки, както и отличния биохумус от червен калифорнийски червеи Biohumus на Agrecol.

Подробните описания и спецификации на нашите торове за растения в саксии ще ви помогнат да направите правилния избор. Нуждаете се от повече информация? Просто кликнете върху изображението или името на продукта. Всяко описание посочва типа на тора, за препоръчителните растения и какви резултати можете да очаквате след употребата му. Вече ли сте намерили своя любимец? Добавете го в кошницата си и продължете с плащането или разгледайте другите ни отделни. Ние сме тук, за да ви помогнем систематично и всестранно да се грижите за растенията в саксии у дома. Висококачественият тор за растения в саксии е основата за великолепния външен вид на вашата колекция от папрати, смокини, орхидеи и палми. Ние правим това възможно и достъпно! Открийте повече за нашите предложения - това е решение, което има смисъл!

5.17 лв
7.15 лв
9.90 лв
10.80 лв
11.10 лв
11.30 лв
11.30 лв