• 1,164.71 kr För att få gratis frakt,
    lägg till produkter i kundvagnen upp till ett totalt värde av:

Krukväxtgödselmedel

Gödselfrön för krukväxter finns tillgängliga i våran onlinebutik i många olika former och typer. Om du söker råd om du bör välja granulerad mineralgödsel eller flytande organisk växtnäring har du kommit till rätt plats. Vår onlinebutik erbjuder ett urval av de bästa gödselprodukterna för krukväxter, inklusive tillsatser och kosmetika som är perfekta för växter med dekorativt bladverk och de som blommar rikligt.

Odlar du orkidéer hemma? Överväg det koncentrerade "Zielony Dom" Orchid-gödslet i en praktisk flaska, den välrenommerade Florovit Orchid-gödseln eller Orchid Power-växtnäringen från Compo, som finns i praktiska engångsapplicatorer. Agrecols Datura (djävulstrumpa) gelgödsel kommer att hjälpa dig att ta hand om dessa vackra blommor, medan den koncentrerade kaktusgödseln från Substral säkerställer optimal vård för dina suckulenter och ger upp till 35 liter färdig att använda lösning.

För de som pryder sitt vardagsrum med en praktfull washingtonia, neanthe bella palm eller dadelpalm är Florovit Palm, Yucca och Dracaena-gödsel ett måste. Dessutom rekommenderar vi de mångsidiga och högeffektiva "Zielony Dom" Allround-gödselstavar samt den utmärkta organiska Biohumus vermicomposten från Agrecol.

Våra detaljerade beskrivningar och specifikationer kommer att hjälpa dig att göra rätt val för din krukväxtgödsel. Behöver du mer information? Klicka helt enkelt på produktbilden eller namnet. Varje beskrivning anger gödseltypen, vilka växter den rekommenderas för och vilka resultat du kan förvänta dig vid användning. Har du redan hittat din favorit? Lägg till den i din varukorg och gå vidare till kassan, eller utforska våra andra avdelningar. Vi är här för att hjälpa dig att systematiskt och omfattande ta hand om dina krukväxter hemma. En högkvalitativ gödsel för krukväxter är grunden för den magnifika utseendet på din samling av ormbunkar, fikonträd, orkidéer och palmer. Vi gör det möjligt och enkelt att uppnå den här skönheten! Upptäck mer om vårt erbjudande - det är ett beslut som verkligen gör mening!

44.65 kr
63.53 kr
67.06 kr
67.06 kr