• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Legutóbb megtekintve

Ár

Cserepes Növény Műtrágyák

A cserépben nevelt növények számára különböző formákban és típusokban kaphatók a műtrágyák online áruházunkban. Ha tanácsot keres arról, hogy válasszon-e granulált ásványi műtrágyát vagy folyékony organikus növényi tápanyagot, jó helyen jár. Online áruházunkban a legjobb cserépben nevelt növényekhez kapható műtrágyák széles választékát kínáljuk, ideértve az adalékokat és a kozmetikumokat is, amelyek tökéletesek a dísznövényekkel rendelkező növények és azok számára, amelyek bőven virágoznak.

Otthon nevel orchideákat? Válassza a "Zielony Dom" Orchidea műtrágyát praktikus palackban, a népszerű és nagyra értékelt Florovit Orchidea műtrágyát vagy a Compo Orchidea Power növényi tápanyagot, amelyet egyszer használatos, praktikus applikátorokban árusítanak. Az Agrecol Datura (ördögsüveg) gél műtrágya segít neked a gyönyörű virágok gondozásában, míg a Substral koncentrált Kaktusz műtrágya (35 liter kész használatra) lehetővé teszi a szukkulensek megfelelő nevelését.

Ha nappali szobáját pompás washingtonia, neanthe bella pálma vagy datolyapálma díszíti, akkor mindenképpen befektetésre van szüksége a Florovit Pálma, Yucca és Dracaena műtrágyába. Továbbá ajánljuk az általános célú, könnyen használható és rendkívül hatékony "Zielony Dom" Univerzális Műtrágya rudakat vagy az kiváló minőségű, organikus Biohumus vermicompostot az Agrecoltól.

A cserépben nevelt növényeink műtrágyáinak részletes leírásai és specifikációi segítenek a megfelelő választásban. Ha szüksége van további információra, csak kattintson a termék képére vagy nevére. Minden leírás megmutatja a műtrágya típusát, milyen növényekhez ajánlott, és milyen hatásokat várhat a használattól. Már megtalálta a kedvencét? Adja hozzá a kosarához és fizessen, vagy böngéssze áruházunk egyéb részeit. Itt vagyunk, hogy segítsünk neked rendszerezetten és átfogóan gondoskodni cserépben nevelt növényeidről otthon. Egy magas minőségű cserépben nevelt növény műtrágya az alapja növénykollekciód lenyűgöző kinézetének. Mi lehetővé tesszük és egyszerűvé tesszük ezt a szépség elérését, ráadásul igazán megfizethető áron! Szeretettel várjuk, hogy többet megtudjon ajánlatunkról - valóban ésszerű döntés!