Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Ђубрива у саксији

Ђубрива за лончанице су доступна у широком спектру облика и врста. Ако тражите препоруке и предлоге, било да одаберете гранулирано минерално ђубриво или течну органску биљну храну, дошли сте на право место. Наша интернетска продавница нуди асортиман најбољих доступних ђубрива, додатака и козметике у саксијама, посвећених биљкама са украсним лишћем и онима које обилно цветају.

Узгајате ли орхидеје код куће? Изаберите концентровано ђубриво за орхидеје "Зиелони Дом" у приручној бочици, популарно и високо цењено ђубриво Флоровит Орцхид или биљну храну Орцхид Повер из Цомпа, које се продају у практичним апликаторима за једнократну употребу. Агрецол Датура (ђаволска труба) гелско ђубриво ће вам помоћи да се бринете о овом прелепом цвећу, а гнојиво Субстрал концентровани кактус (за 35 литара раствора који је спреман за наношење) омогућиће вам да правилно обрађујете своје сукуленте.

Ако ваша дневна соба буде украшена величанственим васхингтониа, неантхе белла палмом или датуљом, дефинитивно треба да инвестирате у ђубриво Флоровит Палм, Иуцца и Драцаена. Такође препоручујемо вишенаменске штапове за ђубриво који су једноставни за употребу и изузетно ефикасни "Зиелони Дом" или одличан, органски Биохумус вермицомпост из компаније Агрецол.

Опсежни описи и спецификације наших ђубрива у саксији помоћи ће вам да направите прави избор. Ако су вам потребне ове додатне информације, само кликните на слику или назив производа. Сваки опис указује на врсту ђубрива, за које биљке се препоручује и које ефекте треба очекивати од његове употребе. Јесте ли већ пронашли свог омиљеног? Додајте га у корпу и платите или прегледајте наша друга одељења. Овде смо да вам помогнемо да систематски и свеобухватно бринете о својим лончаницама код куће. Квалитетно ђубриво у саксији је темељ величанственог изгледа ваше колекције папрати, смокве, орхидеје и палме. Ми то чинимо могућим, лаким за постизање и ... заиста приступачним! Љубазно вас позивамо да сазнате више о нашој понуди - ово заиста има смисла!

Nema proizvoda u ovom odeljku