• 1,200.00 kn Da biste se kvalificirali za besplatnu dostavu
    morate postaviti minimalnu narudžbu od

Gnojiva u lončanicama

Gnojiva za lončanice dostupna su u širokom rasponu oblika i vrsta. Ako tražite preporuke i prijedloge, bilo da odaberete granulirano mineralno gnojivo ili tekuću organsku biljnu hranu, došli ste na pravo mjesto. Naša internetska trgovina nudi asortiman najboljih dostupnih gnojiva, dodataka i kozmetike u lončanicama, namijenjenih biljkama s ukrasnim lišćem i onima koje obilno cvjetaju.

Uzgajate li orhideje kod kuće? Odaberite koncentrirano gnojivo za orhideje "Zielony Dom" u prikladnoj boci, popularno i visoko cijenjeno gnojivo Florovit Orchid ili biljnu hranu Orchid Power iz Compa, koje se prodaju u praktičnim aplikatorima za jednokratnu upotrebu. Gelno gnojivo Agrecol Datura (vražja truba) pomoći će vam da se brinete o ovim prekrasnim cvjetovima, a gnojivo Substral koncentrirano kaktus (za 35 litara otopine spremne za nanošenje) omogućit će vam pravilnu obradu vaših sukulenata.

Ako vašu dnevnu sobu ukrašava veličanstvena washingtonia, neanthe bella palma ili datulja, svakako morate uložiti u gnojivo Florovit Palm, Yucca i Dracaena. Također preporučujemo višenamjenske štapiće za gnojivo "Zielony Dom" ili izvrstan, organski Biohumus vermicompost tvrtke Agrecol, jednostavan za upotrebu i izuzetno učinkovit.

Opsežni opisi i specifikacije naših gnojiva za biljke u saksiji pomoći će vam da napravite pravi izbor. Ako su vam potrebne ove dodatne informacije, samo kliknite sliku ili naziv proizvoda. Svaki opis ukazuje na vrstu gnojiva, za koje biljke se preporučuje i kakve učinke biste trebali očekivati od njegove upotrebe. Jeste li već pronašli svog favorita? Dodajte ga u košaricu i platite ili pregledajte druge naše odjele. Ovdje smo da vam pomognemo da sustavno i cjelovito brinete o svojim lončanicama kod kuće. Kvalitetno gnojivo za saksijske biljke temelj je veličanstvenog izgleda vaše kolekcije paprat, smokve, orhideje i palme. Mi to činimo mogućim, lakim za postizanje i ... uistinu povoljnim! Ljubazno vas pozivamo da saznate više o našoj ponudi - ovo zaista ima smisla!

29.35 kn
30.27 kn
32.14 kn