Baja tanaman periuk

Baja untuk tanaman periuk tersedia dalam pelbagai bentuk dan jenis. Sekiranya anda mencari cadangan dan cadangan, sama ada anda harus memilih baja mineral berbutir atau makanan tumbuhan organik cair, anda telah sampai di tempat yang tepat. Kedai dalam talian kami menawarkan pelbagai jenis baja tanaman pot, bahan tambahan dan kosmetik terbaik yang disediakan untuk tanaman dengan dedaunan hiasan dan juga tanaman yang mekar.

Adakah anda menanam orkid di rumah? Pilih baja Orkid "Zielony Dom" pekat dalam botol yang berguna, baja Florovit Orchid yang popular dan sangat berharga atau makanan tanaman Orchid Power dari Compo, yang dijual dalam aplikator berguna sekali pakai. Baja gel Agrecol Datura (sangkakala syaitan) akan membantu anda merawat bunga-bunga indah ini dan baja Cactus pekat Substral (untuk 35 liter penyelesaian siap pakai) akan membolehkan anda menanam succulents anda dengan betul.

Sekiranya ruang tamu anda dihiasi dengan tempat mencuci yang indah, kelapa sawit atau kurma, anda pasti perlu melabur dalam baja Florovit Palm, Yucca dan Dracaena. Kami juga mengesyorkan batang Fertilizer Serbaguna Serbaguna "Zielony Dom" serba guna, mudah digunakan dan sangat efisien atau vermikompos Biohumus organik yang sangat baik dari Agrecol.

Penerangan dan spesifikasi baja tanaman pot kami yang lengkap akan membantu anda membuat pilihan yang tepat. Sekiranya anda memerlukan maklumat tambahan ini, cukup klik pada gambar atau nama produk. Setiap penerangan menunjukkan jenis baja, tanaman apa yang disyorkan dan kesan apa yang anda harapkan daripada menggunakannya. Adakah anda sudah menemui kegemaran anda? Tambahkan ke troli dan bayar, atau lihat bahagian jabatan kami yang lain. Kami sedia membantu anda mengurus tanaman periuk anda secara sistematik dan komprehensif. Baja tanaman periuk berkualiti tinggi adalah asas penampakan koleksi pakis, pokok ara, anggrek dan sawit anda. Kami menjadikannya mungkin, mudah dicapai dan ... benar-benar berpatutan! Kami mengalu-alukan anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai tawaran kami - ini sangat masuk akal!

There are no products in this section