Pertanian bulu dan geo-bulu

Botani pertanian dan bulu-bulu pertanian kami akan membolehkan anda menuai hasil tanaman yang lebih kaya. Kedai taman online kami menawarkan fleece musim bunga (agrotextiles), fleece musim sejuk dan bulu anti-rumpai dalam pelbagai pilihan saiz dan pada harga yang berpatutan. Semak imbas tawaran kami dan tentukan, yang meliputi keperluan taman anda yang paling banyak!

Botol putih putih (agrotextile) menawarkan perlindungan tumbuhan yang terbaik dan membolehkan mereka menghasilkan tanaman yang kaya dan sihat. Fabrik ringan ini melindungi anak benih dari kejatuhan suhu tiba-tiba, hujan lebat, hujan es dan burung, mencegah rumpai daripada mengambil alih sempadan pada masa yang sama. Kami menawarkan bulu musim bunga (agrotextiles) dalam saiz 1.60 x 5 m, 1.60 x 10 m, 3.20 x 5 m, 3.20 x 10 m, 1.60 x 20 m dan 3.20 x 20 m. Anda pasti mencari yang sesuai dengan keperluan individu anda. Kami juga menawarkan bulu yang sangat baik untuk tumbuhan mulsa pada peringkat awal dan kemudian tumbuh-tumbuhan. Pemilihan luas kami meliputi antara lain: kelabu geo-fleece untuk mulch, bulu hitam anting-anting (agrotextile), kain anti-rumput hitam (agrotextile) - lebih tebal daripada bulu bulu dan bulu anti bulu (agrotextile). Perintahkan mana-mana satu daripada mereka untuk melindungi keruntuhan dalam strawberi budaya beri lain dari rumpai, turun naik suhu dan penyejatan air yang berlebihan dari tanah. Tambah Pegas atau Jangkar untuk mengikat bulu, kerajang dan tarpaulin ke tanah ke keranjang anda juga. Adakah anda menanam tomato di padang terbuka? Kami fikir anda mungkin menemui perlindungan PE tomato yang berharga dan tahan yang akan melindungi buah dari hujan batu, matahari terbakar, hujan lebat dan perosak. Netfood yang terbukti berfungsi untuk menutupi tumbuh-tumbuhan, teres dan balkoni - produk ringan, lapang yang melindungi dari cahaya matahari - akan menjadi pembelian musim panas anda. Lulur kami (agrotextiles) dan kelopak geo akan menjadi berguna pada musim sejuk juga. Sekiranya anda menanam tumbuhan sensitif fros di taman anda, beli bulu musim sejuk Putih (agrotextile), hud atau lengan tumbuhan pelindung - anda akan membeli semua perlindungan tumbuhan premium meliputi luar dan pada harga yang sangat berpatutan di kedai kami.

Lihatlah produk lain yang telah kami sediakan untuk anda! Buat pesanan di kedai dalam talian kami dan biarkan kami menjaga yang lain. Jimat masa dan wang dengan membeli dalam talian - ini benar-benar membawa keuntungan!