• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Земеделие руно и гео-руно

Нашата земеделска вълна и гео-вълна ще ви позволят да приберете по-обилни реколти от всякога. Нашият онлайн магазин за градински продукти предлага пролетна вълна (агротекстил), зимна вълна и антиплевелна вълна в широка гама от размери на достъпни цени. Разгледайте нашите предложения и решете кои от тях най-добре отговарят на нуждите на вашия градински проект!

Бялата пролетна вълна (агротекстил) предоставя най-добрата възможна защита на растенията и им позволява да дават обилни и здравословни реколти. Тази лека материя защитава растенията от внезапни температурни промени, силен дъжд, градушка и птици, като същевременно предотвратява нарастването на плевели. Предлагаме пролетна вълна (агротекстил) с размери 1,60 x 5 m, 1,60 x 10 m, 3,20 x 5 m, 3,20 x 10 m, 1,60 x 20 m и 3,20 x 20 m. Сигурни сме, че ще намерите точно това, от което се нуждаете. Също така предлагаме отлична вълна за мулчиране на растения в ранни и късни етапи на растежа. В нашия обширен каталог ще откриете, между другото: сива гео-вълна за мулч, черна антиплевелна вълна (агротекстил), черна антиплевелна материя (агротекстил) - по-дебела от вълната, и кафява антиплевелна вълна (агротекстил). Поръчайте която и да е от тях, за да защитите лехите на ягодите и другите беритби от плевели, температурни колебания и прекомерна евапорация на водата от почвата. Добавете и колчета или анкери за закрепване на вълната, фолиото и покривалата към земята. Отглеждате ли домати на открито? Мислим, че ще се заинтересувате от нашата издръжлива и на достъпна цена PE покривало за домати, което ще защити плодовете от градушка, слънчеви изгаряния, силен дъжд и вредители. Практичната и доказано ефикасна мрежа за сянка за покриване на растения, тераси и балкони - лек и проветрив продукт, който предпазва от слънчевите лъчи - ще бъде вашата любима покупка през лятото. Нашите земеделски вълни (агротекстили) и гео-вълни също ще ви бъдат полезни през зимата. Ако отглеждате растения, чувствителни към студа в градината си, купете бяла зимна вълна (агротекстил), защитен качулка или ръкав - всички тези премиум продукти за защита на растенията можете да намерите на изключително достъпни цени в нашия магазин.

Разгледайте и другите продукти, които сме подготвили за вас! Направете поръчка в нашия онлайн магазин и ние ще се погрижим за останалото. Спестете време и пари, като пазарувате онлайн - наистина си заслужава!