Земеделие руно и гео-руно

Нашето селско руно и геолозеното руно ще ви позволят да берете по-богати на култури, както някога. Нашият онлайн магазин за градина предлага пролетно руно (агротекстил), зимно руно и руни против плевели в богат избор от размери и на достъпни цени. Разгледайте нашите предложения и преценете коя градина се нуждае най-много!

Бялото пролетно руно (агротекстил) предлага най-добрата възможна защита на растенията и им дава възможност да дават богати, здрави култури. Тази лека материя предпазва разсада от внезапни температурни спадове, обилни валежи, градушка и птици, като не позволява плевелите да поемат граници едновременно. Предлагаме пролетно руно (агротекстил) в листове с размери 1,60 х 5 м, 1,60 х 10 м, 3,20 х 5 м, 3,20 х 10 м, 1,60 х 20 м и 3,20 х 20 м. Определено ще намерите този, който отговаря на вашите индивидуални нужди. Предлагаме и отлично руно за мулчиране на растения в ранните и по-късните вегетационни етапи. Нашият богат избор включва наред с другото: сиво геоносно руно за мулчиране, черно руно против плевели (агротекстил), черен плат против плевели (агротекстил) - по-дебел от руно и кафяво руно против плевели (агротекстил). Поръчайте някой от тях, за да предпазите браздите в ягодовите други ягодоплодни култури от плевели, температурни колебания и прекомерно изпаряване на водата от почвата. Добавете и колчетата или котвите за закрепване на руно, фолио и брезенти към земята към вашата количка. Отглеждате ли домати в открито поле? Смятаме, че може да откриете разумната и устойчива PE доматична покривка, която ще предпази плодовете от градушка, слънчеви изгаряния, обилни валежи и вредители. Функционална, доказана мрежа за засенчване за покриване на растения, тераси и балкони - лек, ефирен продукт, предпазващ от слънчева светлина - ще се окаже вашият летен хит покупка. Нашите руни (агротекстил) и геофлиси ще дойдат и през зимата. Ако отглеждате в градината си чувствителни към замръзване растения, купете Бяло зимно руно (агротекстил), защитна растителна качулка или ръкав - ще закупите всички тези първокласни покрития за растителна защита извън ръка и на изключително достъпни цени в нашия магазин.

Разгледайте и други продукти, които сме подготвили за вас! Направете поръчка в нашия онлайн магазин и ни оставете да се грижим за останалото. Спестете време и пари, купувайки онлайн - това наистина носи печалба!