Пољопривредно руно и гео-руно

Наша пољопривредна руно и гео-руно ће вам омогућити да узмете богатији усев него икада раније. Наша интернет продавница у врту нуди пролећно руно (агротекстил), зимско руно и руно против корова у широком избору величина и по повољним ценама. Прегледајте наше понуде и одлучите који вам врт највише треба!

Бијела прољетна руно (агротекстил) нуди најбољу могућу заштиту биљака и омогућава им да дају богате и здраве усјеве. Ова лагана тканина штити саднице од наглих падова температуре, обилних киша, туче и птица, спречавајући коров истовремено да преузме границе. Нудимо прољетно руно (агротекстил) у листовима димензија 1,60 к 5 м, 1,60 к 10 м, 3,20 к 5 м, 3,20 к 10 м, 1,60 к 20 м и 3,20 к 20 м. Дефинитивно проналазите онај који одговара вашим индивидуалним потребама. Нудимо и изврсно руно за муљење биљака у раним и каснијим фазама вегетације. Наш широк избор обухвата, између осталог: сиву руно за мулацију, црну руно против корова (агротекстил), црну тканину против корова (агротекстил) - дебљу од руна и браон руно против корова (агротекстил). Наручите било коју од њих како бисте заштитили бразде у јагодама других култура јагода, од корова, температурних колебања и превеликог испаравања воде из тла. У колица додајте и привјеске или сидра за причвршћивање руна, фолије и цераде. Да ли узгајате парадајз на отвореном терену? Мислимо да бисте могли да нађете изузетно повољну и отпорну покривачку ПЕ парадајза која ће заштитити воће од туче, опекотина од сунца, обилних киша и штеточина. Функционална и проверена мрежа за засјењивање биљака, тераса и балкона - лаган, прозрачан производ који штити од сунчеве свјетлости - показаће се као ваша хит љетна куповина. Наша зрнца (агротекстил) и гео-рунови ће такође бити корисни и зими. Ако у свом врту узгајате биљке осетљиве на мраз, купите бело зимско руно (агротекстил), заштитну капуљачу или кошуљицу - купит ћете све те врхунске заштитне биљке за заштиту ван и по изузетно повољним ценама у нашој продавници.

Погледајте и остале производе које смо вам припремили! Наручите у нашој онлине продавници и побрините се за остало. Уштедите време и новац куповином на мрежи - то заиста доноси профит!