• 149.00 Saadaksesi ilmaisen toimituksen,
    lisää tuotteita ostoskoriin yhteensä:

Maatalouden fleece ja geo-fleece

Maatalouden fleece ja geo-fleece -tuotteemme auttavat sinua saamaan rikkaamman sadon kuin koskaan aikaisemmin. Online-puutarhakauppamme tarjoaa laajan valikoiman kevätfleeceä (agrotekstiilejä), talvifleeceä ja rikkaruohofleeceä monissa eri ko'oissa ja edulliseen hintaan. Selaa tarjouksiamme ja valitse tuote, joka parhaiten täyttää puutarhasi tarpeet!

Valkoinen kevätfleece (agrotekstiili) tarjoaa parhaan mahdollisen suojan kasveille ja mahdollistaa runsaan ja terveen sadon tuottamisen. Tämä kevyt kangas suojaa taimia äkillisiltä lämpötilan laskuilta, rankkasateilta, raekuuroilta ja linnuilta samalla, kun se estää rikkaruohoja valtaamasta kukkapenkkejä. Tarjoamme kevätfleeceä (agrotekstiilejä) arkeissa, joiden koot ovat 1,60 x 5 m, 1,60 x 10 m, 3,20 x 5 m, 3,20 x 10 m, 1,60 x 20 m ja 3,20 x 20 m. Löydät varmasti juuri sen, mikä sopii omiin tarpeisiisi. Tarjoamme myös erinomaista fleeceä kasvien katteeksi sekä varhaisissa että myöhemmissä kasvuvaiheissa. Laajasta valikoimastamme löydät muun muassa: Harmaan geo-fleecen multaukseen, Mustan rikkaruohofleecen (agrotekstiili), Mustan rikkaruohokankaan (agrotekstiili) – joka on paksumpi kuin fleece, ja Ruskean rikkaruohofleecen (agrotekstiili). Tilaa mikä tahansa näistä suojellaksesi mansikoiden ja muiden marjakasvien rivejä rikkaruohoilta, lämpötilan vaihteluilta ja liialliselta veden haihtumiselta maaperästä. Lisää koriisi myös nastat tai ankkurit fleece-, kalvo- ja pressujen kiinnittämiseksi maahan. Kasvatatko avomaalla tomaatteja? Uskomme, että arvostat edullista ja kestävää PE-tomaattisuojaa, joka suojaa hedelmiä raekuuroilta, auringonpolttamilta, rankkasateilta ja tuholaisilta. Funktionaalinen, testattu varjostusverkko kasvien, terassien ja parvekkeiden peittämiseen – kevyt, ilmava tuote, joka suojaa auringonpaisteelta – tulee olemaan kesän hittituotteesi. Maatalouden fleece (agrotekstiilit) ja geo-fleecet ovat myös hyödyllisiä talvella. Jos kasvatat pakkaselle herkkiä kasveja puutarhassasi, hanki Valkoinen talvifleece (agrotekstiili), suojakotelo tai -hiha – voit ostaa kaikki nämä premium-kasvinsuojatuotteet vaivattomasti ja erittäin edulliseen hintaan kaupastamme.

Tutustu myös muihin tuotteisiin, jotka olemme valmistelleet sinulle! Tee tilaus verkkokaupassamme, ja anna meidän hoitaa loput. Säästä aikaa ja rahaa ostamalla verkossa – se todella kannattaa!