• 700.00 leu ca să vă calificați pentru un transport gratuit
    trebuie să plasați o comandă de minim

Geo-lâna și Lână pentru Agricultură

Fleece-ul nostru agricol și geo-lână vă vor permite să recoltați culturi mai bogate ca până acum. Magazinul nostru online de grădină oferă fleece de primăvară (agrotextile), lână de iarnă și lână anti-buruieni într-o gamă largă de dimensiuni și la prețuri accesibile. Căutați printre ofertele noastre și decideți, care acoperă grădina dvs. cea mai mare nevoie!

Fleece-ul alb de primăvară (agrotextil) oferă cea mai bună protecție a plantelor și le permite să dea roade sănătoase bogate. Această țesătură ușoară protejează răsadurile de căderi bruște de temperatură, precipitații abundente, grindină și păsări, împiedicând buruienile să preia granițele în același timp. Oferim fleece de primăvară (agrotextile) în foi de 1,60 x 5 m, 1,60 x 10 m, 3,20 x 5 m, 3,20 x 10 m, 1,60 x 20 m și 3,20 x 20 m. Cu siguranță îl găsiți pe cel care se potrivește nevoilor dvs. individuale. De asemenea, oferim fleece excelent pentru mulcirea plantelor în fazele de vegetație timpurii și ulterioare. Selecția noastră largă cuprinde, printre altele: geo-lână gri pentru mulci, lână neagră anti-buruieni (agrotextil), țesătură neagră anti-buruieni (agrotextil) - mai groasă decât lână și lână anti-buruiană brună (agrotextil). Comandați oricare dintre ele pentru a proteja brazdele din alte culturi de căpșuni de buruieni, fluctuații de temperatură și evaporarea excesivă a apei din sol. Adăugați coșul de priză sau ancorele pentru fixarea lânii, foliei și a prelatelor pe pământ în coșul dvs. de asemenea. Cultivi roșii pe câmp deschis? Credem că s-ar putea să găsiți capacul de tomate PE cu un preț rezonabil și rezistent, care să protejeze fructele de grindină, arsuri solare, ploi abundente și dăunători. O plasa de umbrire funcțională și dovedită pentru acoperirea plantelor, teraselor și balcoanelor - un produs ușor, aerisit, care se protejează de lumina soarelui - se va dovedi a fi achiziția dvs. de vară. Fleeces-urile noastre (agrotextile) și geo-fleeces vor veni la îndemână și în timpul iernii. Dacă cultivați plante sensibile la îngheț în grădina dvs., cumpărați fleece albă de iarnă (agrotextil), o capotă sau mânecă de protecție a plantelor - veți cumpăra toate acele acoperiri premium pentru protecția plantelor off-hand și la prețuri excepțional accesibile.

Aruncați o privire la alte produse pe care vi le-am pregătit! Faceți o comandă în magazinul nostru online și permiteți-ne să avem grijă de restul. Economisiți timp și bani cumpărând online - asta aduce cu adevărat profit!