Orkidejord og potteblandinger

Orkidejordene spiller en viktig rolle i vellykket dyrking av disse fantastiske blomstene. Hvis du fremdeles er usikker, hvor du finner den beste kvaliteten på jorda, kan du bla gjennom tilbudet vårt. Denne avdelingen omfatter orkidejord fra de berømte innenlandske produsene. Sjekk ut våre profesjonelle potteblandinger - de finner du på listen nedenfor.

Hver orkideelsker vet at hage- eller pottejord til mange formål ikke fungerer for å dyrke disse krevende plantene. Orkideer er epifytter og krever ekstremt permeabel jord - store bark- og kokosnøttbiter og grov torv er de rette materialene. Og vi tilbyr slike komposisjoner i nettbutikken vår. Alle våre jordarter og mulchprodukter kommer fra anerkjente, høyt ansette merker med etablert posisjon på hagemarkedet. Fra dette brede utvalget av utmerkede produkter, tilbyr vi 5-liters pakker med orkidejord fra Hollas til eksepsjonelt konkurransedyktig pris og orkidejord av Premium-kvalitet fra Compo - 5 liter. Hvis du trenger en mindre pakke, velger du Orchid-jord fra Target, med høyt innhold av kompostert bark, i en 3-liters pakke og sparer penger. Du finner også unike, splitter nye produkter som Stone furu orkidejord med mycorrhiza - 1,5 liter - fra Zielony Dom i vårt enorme tilbud. Takk til mycorrhiza. den foreslåtte blandingen sørger for sunn orkidevekst og rikelig, hyppig blomstring.

Vårt Garden Seeds Market har et enormt tilbud av orkidejord av høy kvalitet til buddevennlige priser. Ikke vent lenger og kjøp online med en rimelig levering. Stol på ekspertene og ta vare på orkideene dine med tilfredshetsgarantien!