• 99.00 Za besplatnu dostavu,
    dodajte proizvode u košaricu do ukupne vrijednosti:

Suha gnojiva u prahu

Suhodjelujuća gnojiva čine raznoliku grupu hranjivih tvari za biljke. Ova mineralna gnojiva jednostavna za primjenu, dizajnirana za širenje, neophodna su za vrtlare i vlasnike parcela. Suhodjelujuća gnojiva pružaju trenutačan nutritivni poticaj biljkama, djelujući puno brže od komposta i stajskog gnoja.

Mnogi početnici u vrtlarstvu izbjegavaju ovu kategoriju zbog straha od prekomjernog gnojenja, ali takvi strahovi su neosnovani. Nabavljamo najbolja gnojiva od pouzdanih dobavljača, prilagođena različitim potrebama biljaka i opremljena detaljnim uputama za upotrebu. Slijedeći te smjernice osigurava da nećete prehraniti svoj vrt.

No, to nije sve! Naša internetska trgovina nudi visokokvalitetne proizvode s dugotrajnim učincima, osiguravajući produljenu prehranu za vaše usjeve. Još uvijek niste sigurni? Istražite naš izbor. Imamo suhodjelujuća gnojiva od brendova poput Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom i mnogi drugi.

Pitate se gdje pronaći granulirana mineralna i organska gnojiva? Ne tražite dalje. Nudimo različite veličine u vrećama i kutijama. Naša preporuka uključuje osnovna gnojiva za voćnjake i vrtove, poput Hortifoska (mješavina fosfora i kalija), Dugotrajnog Gnojiva za Rajčice, Krastavce i Bilje, Ružinog Gnojiva s Mikroelementima, Borovničkog Gnojiva, Boks Gnojiva, Tisa Gnojiva, Lukovica Gnojiva s Mikroelementima i raznovrsnog Extra Osmocote. Također nudimo dolomit, salitre, amonijev nitrat, kalijev nitrat i visoko ocijenjena suhodjelujuća gnojiva YaraMila Complex bez klora po konkurentnim cijenama.

Pozivamo vas da istražite naš širok izbor i kupujete s povjerenjem, poduprti našom garancijom zadovoljstva. Isprobajte nas!

8.44
9.45