Baja serbuk kering

Baja kering merupakan kumpulan makanan tumbuhan serba guna. Baja mineral yang mudah digunakan dengan prestasi yang lebih panjang, bertujuan untuk penyiaran, adalah produk yang paling penting dalam gudang tukang kebun rumah dan pemilik peruntukan. Baja kering dan serbuk memberikan tanaman pemacu nutrisi segera, oleh itu bekerja lebih cepat daripada kompos dan baja.

Pemula kebun sering mengelak daripada menggunakan baja ini, kerana mereka takut akan pemupukan berlebihan, namun kebimbangan itu tidak berasas. Kami menawarkan baja terbaik dari pembekal terbukti, disediakan mengikut keperluan pelbagai tanaman dan dilengkapi dengan arahan dos terperinci. Anda tidak akan menyuburkan kebun anda secara berlebihan, jika anda mengikuti garis panduan tersebut.

Ini bukan segalanya! Produk berkualiti premium yang terdapat di kedai dalam talian kami menunjukkan prestasi yang lebih tinggi dan membolehkan anda menyuburkan tanaman anda dalam jangka masa yang lama. Masih ada keraguan mengenainya? Periksa mereka. Tawaran kami merangkumi baja kering dari Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom dan pengeluar lain.

Masih tidak pasti di mana untuk membeli baja mineral dan baja organik? Anda akan menjumpainya di sini - dalam beg dan kotak dengan pelbagai saiz. Kami mengesyorkan, antara lain, baja yang diperlukan di kebun dan kebun - seperti Hortifoska serba guna (baja fosfor-kalium untuk tanaman kebun), Tomato, Timun dan Pupuk Herba Tahan Lama, Pupuk Mawar dengan Mikronutrien, Pupuk Blueberry, Boxwood Fertilizer, Thuja Fertilizer, Bulb Plant Fertilizer with Micronutrients, Extra Osmocote Fertilizer Serbaguna untuk digunakan di kebun, di rumah dan di balkoni, serta banyak produk unggulan lain. Dolomite, saltpetre, ammonium saltpetre, potassium nitrat dan baja bebas klorida kering yang terbaik yang ada pada masa ini dari rangkaian Kompleks YaraMila boleh didapati dengan harga murah di kedai dalam talian kami.

Kami mengalu-alukan anda untuk mempelajari lebih lanjut mengenai penawaran kami yang luas dan memberi anda peluang untuk berbelanja dengan jaminan kepuasan! Cubalah kami!