• 298.00 лв За безплатна доставка,
    добавете продукти в количката до обща стойност:

Подкатегориите

Филтри за продукти

Цена

Сухи прахообразни торове

Сухите торове представляват разнообразна група на растителни хранителни вещества. Тези лесни за прилагане минерални торове, предназначени за разпространение, са съществени за домашните градинари и собственици на парцели. Сухите торове осигуряват незабавен хранителен тласък за растенията, работейки много по-бързо от компоста и навоза.

Мнозина начинаещи градинари се страхуват от тази категория, тъй като се опасяват от прекомерно торене, но такива опасения са неоснователни. Закупуваме най-добрите торове от надеждни доставчици, подходящи за различните нужди на растенията и с подробни инструкции за употреба. Следването на тези насоки гарантира, че няма да прекомерно торите градината си.

Но тук не свършва! Нашият онлайн магазин предлага продукти с високо качество и дългосрочен ефект, осигурявайки продължително хранене за вашите култури. Все още сте съмнителни? Изследвайте нашите предложения. Предлагаме сухи торове от марки като Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom и много други.

Питате се къде да намерите гранулирани минерални и органични торове? Не търсете повече. Предлагаме различни размери в чували и кутии. Нашите препоръки включват основни торове за орехови градини и градини, като Hortifoska (смес от фосфор и калий), Дълготрайно Тор за Домати, Краставици и Билки, Тор за Рози с Микроелементи, Тор за Боровинки, Тор за Бръшлян, Тор за Туя, Тор за Луковици с Микроелементи и разностранния Extra Osmocote. Предлагаме също доломит, селитра, амониев нитрат, калиев нитрат и високо оценявани сухи торове YaraMila Complex без хлор по конкурентни цени.

Поканваме ви да изследвате нашата широка гама и да пазарувате с увереност, подкрепени от нашата гаранция за удовлетворение. Изпробвайте ни!

7.00 лв
15.30 лв
16.88 лв
18.70 лв
18.90 лв
18.90 лв