• 54,000.00 Ft Az ingyenes szállítás igénybevételéhez,
    meg kell rendelnie minimum

Száraz por műtrágyák

A száraz műtrágyák a növényi élelmiszerek minden célú csoportját alkotják. A műsorszórásra szánt, könnyen alkalmazható, kiterjesztett teljesítményű ásványi műtrágyák a házikertészek és a földterület-tulajdonosok arzenáljának legfontosabb termékei. A száraz, porszerű műtrágyák a növények számára azonnali tápláléknövelést eredményeznek, így sokkal gyorsabban működnek, mint a komposzt és a trágya.

A kerti kezdők gyakran kerülik a műtrágyák e csoportját, mivel tartanak a túltermeléstől, de ezek a gondok alaptalanok. Kínálunk a rendelkezésre álló legjobb műtrágyákat bevált beszállítóktól, a különböző üzemek igényeinek megfelelően elkészítve és részletes adagolási utasításokkal ellátva. Soha nem fogja megtermékenyíteni a kertjét, ha betartja ezeket az irányelveket.

Ez messze nem minden! Az online áruházunkban elérhető prémium minőségű termékek hosszabb teljesítményt nyújtanak, és lehetővé teszik, hogy hosszú ideig táplálják a növényeket. Még mindig vannak kétségei ezzel kapcsolatban? Nézd meg őket. Kínálatunk az Agrecol, a Biopon, a Natura, a Planta, a Substral, a Sumin, a Target, a Zielony Dom és más gyártók száraz műtrágyáit tartalmazza.

Még mindig nem tudja, hol lehet granulált ásványi és szerves trágyákat vásárolni? Itt találja őket - különböző méretű táskákban és dobozokban. Javasoljuk többek között a gyümölcsösökben és a kertekben szükséges műtrágyákat - például az univerzális Hortifoska (foszfor-kálium műtrágya a kerti növényekhez), a tartós paradicsom-, uborka- és gyógynövényes műtrágya, a rosttrágya mikroelemekkel, az áfonyás műtrágya, a puszpáng Műtrágya, Thuja műtrágya, hagymás növényi műtrágya mikrotápanyagokkal, Extra Osmocote universális műtrágya a kertben, otthon és az erkélyen, valamint számtalan egyéb kiváló termék. Dolomit, salétrom, ammónium salétrom, kálium-nitrát és a YaraMila Complex termékcsalád jelenleg elérhető legjobb száraz kloridmentes műtrágyái akciós áron beszerezhetők webáruházunkban.

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy többet tudjon meg hatalmas kínálatunkról, és lehetőséget adjon Önnek arra, hogy elégedettségi garanciával vásároljon! Próbálkozzon velünk!