• 44,000 Ft Ingyenes szállításért,
    tegyen még termékeket a kosárba:

Termékszűrők

Legutóbb megtekintve

Ár

Száraz Por Alapú Műtrágyák

A száraztrágyák sokoldalú növényi tápanyagcsoportot alkotnak. Ezeket a könnyen alkalmazható ásványi műtrágyákat a terjesztésre tervezték, és nélkülözhetetlenek a kerttulajdonosok és a kiskertek tulajdonosai számára. A száraztrágyák azonnali táplálékot nyújtanak a növényeknek, sokkal gyorsabban működnek, mint a komposzt és a trágya.

Sok kertészet kezdő félreteszi ezt a kategóriát, túlműtrágyázástól való félelem miatt, de ilyen aggályok alaptalanok. A legjobb trágyákat megbízható beszállítóktól szerezzük be, különböző növényi igényekhez igazítva, részletes használati utasításokkal együtt. Ezeknek az irányelveknek való megfelelés biztosítja, hogy ne túlműtrágyázza kertjét.

De van még valami! Online áruházunkban prémium minőségű termékeket kínálunk hosszantartó hatással, biztosítva a növényeinek hosszantartó táplálását. Még mindig bizonytalan? Fedezze fel kínálatunkat. Számos száraztrágyát kínálunk olyan márkákból, mint például az Agrecol, Biopon, Natura, Planta, Substral, Sumin, Target, Zielony Dom és mások.

Kérdés, hogy hol találhat granulált ásványi és organikus trágyákat? Ne keresse tovább. Különböző méretekben kínálunk zsákokban és dobozokban. Ajánlataink magukban foglalják az alma- és kertészeti trágyákat, például a Hortifoska (foszfor-kálium keverék), Hosszú Hatású Paradicsom, Uborka és Fűszertrágya, Rózsa trágya Mikroelemekkel, Áfonya trágya, Bukszus trágya, Tuja trágya, Hagyó trágya Mikroelemekkel, és az Extra Osmocote, a sokoldalú trágya. Továbbá kínálunk dolomitot, salétromot, ammónium-salétromot, káliumnitrátot és a kloridmentes YaraMila Complex száraztrágyákat versenyképes áron.

Megtiszteltetésnek tartjuk, ha felfedezheti széles választékunkat, és magabiztosan vásárolhat, elégedettségi garanciánkkal megerősítve. Próbálja ki minket!

3,750 Ft