Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Суво прашно ђубриво

Сува ђубрива чине вишенаменску групу биљне хране. Минерална ђубрива са продуженим перформансама која се лако примењују, намењена емитовању, најважнији су производи у арсеналу кућних вртларара и власника парцела. Сува, прашкаста ђубрива дају биљкама тренутни подстицај у исхрани, па стога раде много брже од компоста и стајњака.

Почетници у башти често избегавају употребу ове групе ђубрива, јер се плаше прекомерне оплодње, али те бриге су неутемељене. Нудимо најбоља доступна ђубрива од проверених добављача, припремљена према потребама различитих биљака и опремљена детаљним упутствима за дозирање. Ако се придржавате тих смерница, никада нећете превише оплодити своју башту.

Ово далеко није све! Производи врхунског квалитета доступни у нашој интернет продавници показују продужене перформансе и омогућили би вам дуго храњење усева. Још увек сумњате у то? Погледајте их. Наша понуда обухвата сува ђубрива произвођача Агрецол, Биопон, Натура, Планта, Субстрал, Сумин, Таргет, Зиелони Дом и других произвођача.

Још увек нисте сигурни где можете купити гранулирана минерална и органска ђубрива? Наћи ћете их овде - у врећама и кутијама различитих величина. Између осталог препоручујемо ђубрива неопходна у воћњацима и баштама - као што је универзално Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке), дуготрајно ђубриво парадајза, краставаца и биљака, ђубриво руже са микроелементима, ђубриво боровнице, шимшир Ђубриво, ђубриво Тхуја, ђубриво биљака сијалица са микроелементима, екстра осмокотно универзално ђубриво за употребу у башти, код куће и на балкону, као и безброј других изврсних производа. Доломит, шалитру, амонијум шалитру, калијум нитрат и тренутно најбоље доступно суво ђубриво без хлорида из линије ИараМила Цомплек можете добити по повољним ценама у нашој интернет продавници.

Љубазно вас позивамо да сазнате више о нашој огромној понуди и пружите вам прилику да купујете са гаранцијом задовољства! Покушајте!