• 19,900.00 din Да бисте се квалификовали за бесплатну доставу
    требате поставити минималну наруџбу од

Подкатегорије

Филтери производа

Цена

Суво прашно ђубриво

Сува ђубрива чине вишенаменску групу биљне хране. Минерална ђубрива са продуженим перформансама која се лако примењују, намењена емитовању, најважнији су производи у арсеналу кућних вртларара и власника парцела. Сува, прашкаста ђубрива дају биљкама тренутни подстицај у исхрани, па стога раде много брже од компоста и стајњака.

Почетници у башти често избегавају употребу ове групе ђубрива, јер се плаше прекомерне оплодње, али те бриге су неутемељене. Нудимо најбоља доступна ђубрива од проверених добављача, припремљена према потребама различитих биљака и опремљена детаљним упутствима за дозирање. Ако се придржавате тих смерница, никада нећете превише оплодити своју башту.

Ово далеко није све! Производи врхунског квалитета доступни у нашој интернет продавници показују продужене перформансе и омогућили би вам дуго храњење усева. Још увек сумњате у то? Погледајте их. Наша понуда обухвата сува ђубрива произвођача Агрецол, Биопон, Натура, Планта, Субстрал, Сумин, Таргет, Зиелони Дом и других произвођача.

Још увек нисте сигурни где можете купити гранулирана минерална и органска ђубрива? Наћи ћете их овде - у врећама и кутијама различитих величина. Између осталог препоручујемо ђубрива неопходна у воћњацима и баштама - као што је универзално Хортифоска (фосфорно-калијумско ђубриво за баштенске биљке), дуготрајно ђубриво парадајза, краставаца и биљака, ђубриво руже са микроелементима, ђубриво боровнице, шимшир Ђубриво, ђубриво Тхуја, ђубриво биљака сијалица са микроелементима, екстра осмокотно универзално ђубриво за употребу у башти, код куће и на балкону, као и безброј других изврсних производа. Доломит, шалитру, амонијум шалитру, калијум нитрат и тренутно најбоље доступно суво ђубриво без хлорида из линије ИараМила Цомплек можете добити по повољним ценама у нашој интернет продавници.

Љубазно вас позивамо да сазнате више о нашој огромној понуди и пружите вам прилику да купујете са гаранцијом задовољства! Покушајте!